Vi slap med en enkelt aflysning af kampe i uge 5, og heldigvis for det. Det betød en masse omrokeringer i kampprogrammet fremadrettet, og det ser vi allerede i denne uge, når Broncos og Patriots mødes.

Den kamp skulle således have været spillet i sidste uge, men er rykket til søndag. Det betyder også, at Miami møder Jets i denne uge i stedet for Broncos. Og der vil være en dominoeffekt, der strækker sig over resten af sæsonen – vi håber, det hele flasker sig. Her er mine weekly winners for uge 6.

New England Patriots 27 – 23 Denver Broncos

Det havde formentlig være Jarrett Stidham mod Brett Rypien, hvis denne kamp var blevet spillet i sidste uge. Nu bliver det i stedet (formentlig) Cam Newton mod Drew Lock. Det ændrer ikke på, at Patriots er favorit – måske lidt mere nu – og jeg tror også de vinder. Cam Newton har dog historisk haft det svært mod Broncos, så det skal blive spændende at se, om udeholdet kan presse ham lidt.

Tennessee Titans 31 – 28 Houston Texans

Texans fik sin første sejr i sidste uge med deres midlertidige træner Romeo Crennel ved roret. De kan godt tage en sejr mere mod Titans her, især fordi Titans ikke har haft så meget forberedelsestid. Omvendt scorer Titans masser af point, og det kan blive svært for Texans at følge med, så jeg tror i sidste ende, at Titans løber med sejren.

Pittsburgh Steelers 38 – 34 Cleveland Browns

To underholdende mandskaber, der tilmed spiller i samme division og er på jagt efter en divisionssejr. Steelers fører divisionen, men det kan hurtigt ændre sig, så denne kamp er meget vigtig. Baker Mayfield er ikke helt på toppen for Browns, og det kan blive et problem mod hjemmeholdets frytgindgydende pass rush.

Philadelphia Eagles 20 – 29 Baltimore Ravens

Eagles har haft problemer på angrebet i denne sæson, og nu skal de op imod Ravens’ forsvar, der spiller som om deres liv afhang af det. Ravens er allerede bagefter i AFC North på trods af kun et nederlag, så enhver sejr tæller stort i kampen for at snuppe divisionstitlen. For Eagles kan en sejr bringe dem i en særdeles fordelagtig position i NFC East.

New York Giants 24 – 17 Washington Football Team

Giants tabte til Cowboys i sidste uge, men viste egentlig udmærkede takter. Nu skal de følge det op mod Washington, der har problemer på quarterback-positionen og bør være til at tale med. I ringe NFC East har alle hold stadig gode muligheder for at vinde divisionen, så et divisionsopgør som dette er ekstra vigtigt.

Minnesota Vikings 31 – 24 Atlanta Falcons

Så skete det endelig. Falcons fyrede cheftræner Dan Quinn (og sportsdirektør Thomas Dimitroff) efter nederlaget i sidste uge, men der venter ikke et nemt opgør for at komme ovenpå. Falkene skal en tur til Minnesota, hvor Vikings på trods af en 1-4 rekord er bedre end tallene fortæller. Og de er pisket til at vinde her, hvis de vil holde liv i slutspilsdrømmene.

Jacksonville Jaguars 17 – 27 Detroit Lions

Lions sad over i sidste uge og kunne se, hvordan Texans fik deres første sejr i sæsonen mod netop Jaguars, der er ugens modstander. Jaguars fulgte godt med Texans i starten af deres opgør i sidste uge, men kunne ikke holde ved, og generelt har det ikke set god ud efter sejren i åbningskampen mod Colts.

Indianapolis Colts 21 – 17 Cincinnati Bengals

Bengals fik ørerne i maskinen mod Ravens i sidste uge, og selvom der venter en lidt lettere opgave her, så bliver det stadig svært for Joe Burrow og co. De kan dog glæde sig over, at de ikke har langt til denne udekamp i Indianapolis, hvor de bestemt har en chance, hvis de kan presse Colts-quarterback Philip Rivers til at lave en fejl eller tre.

Carolina Panthers 24 – 20 Chicago Bears

Jeg fik lidt røg på Twitter efter sidste weekend, fordi jeg ikke gav Bears mange chancer mod Buccaneers i en kamp, de endte med at vinde. Jeg holder stadig fast i, at de ikke er så gode, som deres rekord viser, men de har trods alt vundet fire kampe, og de har helt sikkert muligheden for at vinde en femte mod Panthers her. Når det er sagt, så ser Panthers ud til at have fundet rytmen, selv uden Christian McCaffrey, så det er dér, jeg sætter mine penge i denne uge.

Miami Dolphins 27 – 13 New York Jets

Dolphins skulle have mødt Broncos i denne uge, men har måttet sadle om og tager nu et divisionsopgør i stedet. Heldigvis for dem er det mod det dårligste hold i NFL, så de bør vinde komfortabelt. Det skubber også Tua Tagovailoas debut i mindst endnu en uge, medmindre Ryan Fitzpatrick har en reel nedsmeltning på hjemmebanen.

Tampa Bay Buccaneers 28 – 34 Green Bay Packers

En af rundens bedste kampe, hvis altså Tom Brady og Aaron Rodgers hver især spiller op til deres bedste. Brady har i denne sæson i glimt vist, at han stadig er en fremragende quarterback, men slet ikke i samme grad som Aaron Rodgers, der ligner en af favoritterne til at vinde MVP-titlen. Derfor tror jeg også mest på Packers her, omend Bucs’ forsvar med en god kamp kan gøre udslaget for hjemmeholdet.

San Francisco 49ers 17 – 27 Los Angeles Rams

49ers’ forfærdelige kamp mod Dolphins i sidste uge har ødelagt min tro på sidste års Super Bowl-deltager. Nu skal de vise, at ikke er faldet så langt, som det ellers har set ud i denne sæson. Mod Rams bliver det svært. Sean McVays tropper er velspillende, og hvor 49ers ser ud til at have mistet noget momentum, så er Rams på vej frem.

Buffalo Bills 23 – 31 Kansas City Chiefs

Chiefs tabte overraskende til Raiders i sidste uge, og selvom der i den grad skal sendes applaus afsted mod Raiders, så var det heller ikke Chiefs’ bedste kamp. Jeg forventer bedre af Patrick Mahomes i dette opgør, og Bills kommer til kampen og skal forsøge at vaske en regulær øretæve væk med kun en kort uge til forberedelse og restitution. Chiefs vinder.

Dallas Cowboys 24 – 28 Arizona Cardinals

Cowboys skal for første gang spille uden Dak Prescott, og det skal blive spændende at se, hvordan holdet reagerer med Andy Dalton som quarterback. Cardinals kom tilbage på sporet i sidste uge mod Jets, og selvom de vandt med 20 point, så var det ikke så overbevisende, som jeg havde troet. Derfor spår jeg en tæt kamp her, der kan gå begge veje. Jeg hælder mod Cardinals.

Byes: Seahawks, Chargers, Saints, Raiders

Sidste uge: 9-5
I alt: 48-28-1