Sidste uge endte med årets første Corona-udsættelse, og vi håber ikke, det bliver noget, der kommer til at gentage sig alt for mange gange. Der er dog kampe i denne weekend, der også er i fare.

Vi satser på, at det ikke går helt så galt, og så længe vi ikke ved noget, så kommer jeg med mit bud på alle kampene i denne runde. Sidste uge var min hidtil bedste i denne sæson, så det kan vi forhåbentlig følge op på i denne uge. Det er i øvrigt også den første uge, hvor hold har planlagt bye week.

Chicago Bears 13 – 24 Tampa Bay Buccaneers

Buccaneers må undvære tight end O.J. Howard, receiver Chris Godwin og formentlig også runningback Leonard Fournette. Men jeg er ikke så bekymret på deres vegne mod et Bears-hold, der i sidste uge kom ned på jorden og tabte for første gang i sæsonen til Colts. Bears burde aldrig have været 3-0, og de bliver ikke 4-1.

Washington Football Team 10 – 23 Los Angeles Rams

Redskins har – hvis du spørger mig – begået en kæmpe fejl. Ikke alene har de bænket Dwayne Haskins, men de har sendt den unge quarterback helt ned som tredjemand i rangordenen. Jeg kan ikke se dem slå Rams med Kyle Allen som quarterback. Det bliver dog spændende at se, om Allen spiller dårligt nok her til, at Alex Smith får comeback i ligaen – og så vil jeg i så fald være nervøs for hans ben mod Aaron Donald og co.

Tennessee Titans 17 – 34 Buffalo Bills

Jeg har ikke været imponeret af Titans i denne sæson på trods af 3 sejre uden nederlag, men nu står de i en rigtig skidt situation. Kampen i sidste uge blev udskudt på grund af covid-19-udbrud på holdet, og meget tyder på, de ikke har overholdt NFLs regler. Der dukker løbende nye smittede op hos holdet, og det holder træningsfaciliteterne lukkede. Hvis denne kamp bliver spillet bør Bills være langt foran i forberedelsen.

Pittsburgh Steelers 31 – 20 Philadelphia Eagles

Steelers fik en ufrivillig tidlig bye week i sidste uge, da kampen mod Titans blev udskudt, men nu skal de udnytte det til friske at komme stormende ud af omklædningsrummet mod Eagles. Jeg tror en del var overraskede over Eagles’ sejr i sidste uge mod 49ers, og jeg tror ikke, at de kan gøre det igen mod et stærkt Steelers-mandskab.

New York Jets 10 – 41 Arizona Cardinals

Cardinals er kommet lidt ned på jorden i de seneste kampe med to nederlag i træk, men nu møder de den perfekte modstander til at komme på rette spor. Det er mig en gåde, at Adam Gase stadig er træner i New York, og nu bliver det endda med Joe Flacco som quarterback i stedet for Sam Darnold, der er ude med en skade. Flacco kan ikke bevæge sig, og det er et kæmpe problem med en elendig offensiv linje. Cardinals skal bare blitze dagen lang, og så burde sejren være sikret.

Kansas City Chiefs 34 – 28 Las Vegas Raiders

I scenariet her går jeg ud fra, at Patrick Mahomes IKKE er blevet smittet med covid-19 af Patriots-stjernen Stephon Gilmore. I så fald bør Chiefs vise deres værd som det stærkeste hold i AFC og i særdeleshed i AFC West. Raiders fik to flotte sejre over Saints og Panthers i starten af sæsonen, men har siden ikke vundet, og det bliver også svært her. Især fordi spillet i de seneste to uger ikke har levet op til det første par kampe.

Houston Texans 23 – 24 Jacksonville Jaguars

Jeg tager lidt et sats her og giver Jaguars sejren. Texans fyrede træner og sportsdirektør Bill O’Brien efter nederlaget i sidste uge, men jeg er ikke sikker på, at Romeo Crennel er svaret for Texans. Crennel har godt nok ikke officielt være defensiv koordinator i denne sæson, men det er forsvaret, der er hans styrke, og Texans’ forsvar har i fire kampe endnu ikke lavet en turnover. Der er en masse uro omkring holdet lige nu, så jeg kunne godt forestille mig, at Gardner Minshew kommer til byen og gør det onde ved sine divisionsrivaler.

Baltimore Ravens 34 – 30 Cincinnati Bengals

Joe Burrow er sgu underholdende at se på, og han får lov at kaste bolden i både nord, syd, øst og vest. Det kan der blive brug for mod Ravens, hvis Bengals-angrebet skal følge med Lamar Jackson og co., men det betyder også, at vi kan få en særdeles underholdende kamp, som jeg dog forventer at favoritterne trækker sig sejrrigt ud af .

Atlanta Falcons 28 – 31 Carolina Panthers

Falcons er 0-4, og deres bye week ligger først i uge 10. Så længe tror jeg ikke, de kan vente med at fyre Dan Quinn, og jeg tror hammeren falder, hvis denne kamp går, som jeg tror. Falcons har tilladt mindst 30 point i alle deres kampe i år, og det vel at mærke med en head coach, der blev ansat på at være et ungt defensivt trænertalent. Dette kunne sagtens blive endnu et kollaps, der for Falcons efterhånden er et varemærke.

San Francisco 49ers 26 – 20 Miami Dolphins

Det er endnu uklart, hvilken af 49ers’ tre quarterbacks der starter dette opgør, så jeg er lidt påpasselig med at give dem for mange point. Til gengæld skal forsvaret så vise, at de kan spille op til mesterskabsniveau, selvom de mangler flere af deres største profiler. Kan de det, kan dette ende med at blive den første kamp, hvor vi får lov at se Tua Tagovailoa som quarterback for Dolphins.

Dallas Cowboys 27 – 17 New York Giants

Cowboys kan score masser af point – deres forsvar har bare svært ved at stoppe nogen. Derfor er det ikke helt tosset at møde Giants, der har problemer med at sætte point på tavlen. De to hold har tilsammen vundet én kamp i denne sæson, men utroligt nok er begge stadig i den grad med i kapløbet om at vinde NFC East.

Cleveland Browns 31 – 23 Indianapolis Colts

Hvis Browns’ angreb kan fortsætte, hvor de slap mod Cowboys, så får Colts det svært. Philip Rivers er blevet en gammel mand, og jeg er ikke sikker på, at han længere har, hvad der skal til for at følge med i en shootout. Browns har så mange våben at arbejde med, at det bliver svært for Colts at dæmme op for, og så bliver det op ad bakke for udeholdet.

New England Patriots 18 – 17 Denver Broncos

Der er nærmest uendelig mange kombinationer for, hvilke to quarterbacks, der kommer til at stå overfor hinanden her. Jeg hælder til, at Cam Newton stadig er ude med covid-19, og for Broncos er Drew Lock på vej tilbage fra skade. Det mest sandsynlige er dog nok, at det bliver Jarrett Stidham mod Brett Rypien, hvilket giver Broncos en chance. Men det er altid svært for en ung quarterback mod Bill Belichick, så jeg giver Patriots en meget smal sejr. Alt dette afhænger selvfølgelig af, om kampen overhovedet bliver spillet.

Seattle Seahawks 38 – 28 Minnesota Vikings

Seahawks er startet 4-0 for første gang siden de vandt Super Bowl, og Russell Wilson spiller som en MVP. Jeg er også rimelig overbevist om, at det bliver en sejr hjemme over Vikings, men det kan også blive en kamp, der først bliver afgjort til allersidst. Seahawks skal i hvert fald have lukket ned for en del af Vikings’ farlige våben i Dalvin Cook, Adam Thielen og rookie Justin Jefferson.

New Orleans Saints 35 – 27 Los Angeles Chargers

Lad os få masser af point til at slutte spilleuge fem af. Saints ser ud til at have fundet melodien, og hos Chargers bliver rookie Justin Herbert bare bedre og bedre. Spørgsmålet er så, om han spiller, eller om Tyrod Taylor er blevet klar igen efter en holdlæge ved et uheld punkterede hans lunge. Den historie bliver ved med at forbløffe mig.

Byes: Packers, Lions

Sidste uge: 11-4
I alt: 39-23-1