Tre uger er overstået, og indtil videre er det gået smertefrit med undtagelse af tonsvis af skader. I denne uge bliver NFL dog for første gang ramt af covid-19 i løbet af sæsonen, men I får selvfølgelig stadig mine Weekly Winners.

I sidste uge fik vi sæsonens første uafgjorte kamp, da Eagles og Bengals spillede uafgjort, og jeg gik derfor 8-7-1 for ugen. Ikke en optimal start.

New York Jets 14 – 17 Denver Broncos

Torsdagskampen i denne uge er ikke ligefrem et drømmescenarie for NFL. Både Jets og Broncos er 0-3, og begge hold er hårdt ramt af skader. Kilder meddeler, at Jets-træner Adam Gase kan træne sin sidste kamp for Jets, hvis de ender med at tabe, og det tror jeg, de gør. Jets er det dårligste hold i NFL, og selvom Broncos måske er deres bedste mulighed for en sejr i denne sæson, tror jeg alligevel, at Broncos har bedre spillere på de fleste pladser.

Washington Football Teams 16 – 31 Baltimore Ravens

Washington spillede godt i starten af sæsonen, men er kommet ned på jorden igen, og nu venter en kamp mod Ravens, som der vel ikke er nogen, der forventer, de kan vinde. Ravens har haft en lidt kortere uge, men de er et langt bedre hold, så de bør vinde uden problemer i dette lokalopgør.

Tennessee Titans 20 – 27 Pittsburgh Steelers

UDSAT. Tennessee Titans er ramt af covid-19, så derfor er denne kamp, der skulle have været spillet søndag blevet udsat til mandag eller tirsdag for at give bedre mulighed for at sikre, at Titans når at blive klar. Apropos Titans, så er det enddog meget heldige at være 3-0, og de får en svær opgave mod Steelers, der bør vinde.

Tampa Bay Buccaneers 29 – 17 Los Angeles Chargers

Buccaneers fik en dejlig nem sejr over Broncos i sidste uge, og nu vender tilbage til Tampa til et opgør mod Chargers, der skal rejse på tværs af landet til en svær kamp. Det er stadig usikkert, om quarterback Tyrod Taylor spiller for udeholdet, og mit gæt er, at rookie Justin Herbert igen tager tøjlerne for Chargers. Og så får han det svært mod et solidt pass rush.

Miami Dolphins 17 – 34 Seattle Seahawks

Der er ikke så meget at sige her. Russell Wilson spiller som en MVP og mod Dolphins bør være et dårligere hold over det meste af linjen. For mig er det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren bliver for Seahawks her.

Houston Texans 35 – 27 Minnesota Vikings

Begge hold er 0-3. Texans har mødt tre af de bedste hold i NFL, og mens Vikings også har haft hård modstand er det ikke på samme niveau som Texans. Vikings har ikke spillet specielt fremragende, og for at gøre ondt værre er deres optakt til denne kamp nu blevet forstyrret af, at de måtte gå i ekstra corona-beredskab efter kampen mod Titans i sidste weekend. Derfor tror jeg mest på Texans her.

Detroit Lions 30 – 34 New Orleans Saints

Lions fik has på Cardinals i sidste uge, og det var en stor skalp at tage som deres første sejr, men mod Saints bliver det svært. Saints er også kun 1-2, så der er brug for en sejr for at holde trit med Buccaneers i NFC South. Jeg forventer en del point her, så næsten sikkert er det i hvert fald, at det bliver en underholdende kamp.

Dallas Cowboys 38 – 30 Cleveland Browns

Browns har en winning record for første gang i seks år, men det bliver kortvarigt. De får det svært som udehold mod et Cowboys-mandskab, der scorer masser af point, og som nok skal give Browns-forsvaret noget af en opgave. Cowboys er 1-2, men har tabt til gode hold som Rams og Seahawks, og de har stadig masser af momentum efter sejren over Falcons i uge 2.

Cincinnati Bengals 20 – 19 Jacksonville Jaguars

I sidste uge fik Joe Burrow sine første “point” i karrieren, da det blev til uafgjort mod Eagles. I denne uge får han den første sejr. Jaguars er en af de kampe på kampprogrammet, som Bengals må forvente at have en god chance i, og Burrow udvikler sig kamp for kamp. Derfor tror jeg også, at Bengals endelig får hul på bylden her.

Chicago Bears 21 – 26 Indianapolis Colts

Bears er 3-0, men deres rekord er en illusion. De har været svineheldige med deres sejre, og sidste weekends sejr over Falcons var ligeså meget et kollaps af modstanderen, som det var mirakelmageri af Nick Foles. Nu har netop Foles taget over som startende quarterback, men i den rolle plejer han ikke at være specielt succesfuld, så jeg går ud fra, Colts vinder her.

Carolina Panthers 18 – 24 Arizona Cardinals

Trods nederlaget i sidste uge tror jeg stadig på Kyler Murray og Cardinals. Især i en kamp mod Panthers, der stadig er ramt af, at deres bedste spiller, runningback Christian McCaffrey, sidder ude med en skade. Panthers tog en sejr over Chargers i sidste uge, men sidstnævnte er formentlig ikke særlig gode, så jeg tør ikke lægge for meget i den sejr.

Los Angeles Rams 30 – 20 New York Giants

Rams burde havde slået Bills i sidste uge, men blev snydt af en – synes jeg – meget tynd pass interference, der i stedet gav Bills muligheden for at tage sejren til sidst. Nu venter så en kamp mod Giants, der er blandt de dårligste hold i NFL og ikke har fundet melodien, efter runningback Saqoun Barkley blev skadet. Giv mig Rams.

Las Vegas Raiders 24 – 28 Buffalo Bills

Raiders har egentlig været okay i denne sæsons indledende fase, men tabte i sidste uge til Patriots. Nu venter endnu en svær kamp mod Patriots’ divisionsrivaler, og jeg tror det bliver endnu et nederlag. Bills’ quarterback Josh Allen har spillet fremragende i begyndelsen af sæsonen, og han ser ud til for alvor at være ved at tage næste skridt.

Kansas City Chiefs 35 – 31 New England Patriots

Chiefs mod Patriots. Et klasseopgør. Det var det, da Patriots havde Tom Brady som quarterback, og det bliver det med Cam Newton som quarterback. Patriots har overrasket mig i år, og selvom jeg tror de kommer til kort her, så venter et spændende opgør.

San Francisco 49ers 23 – 20 Philadelphia Eagles

49ers er stadig hårdt ramt af skader, men Eagles spiller ikke god football. Det gør 49ers på trods af skader, så derfor tror jeg også de vinder her. Det bliver bare en mere tæt kamp, end det havde været, hvis 49ers var ved fuld styrke.

Green Bay Packers 42 – 34 Atlanta Falcons

Falcons kan sagtens score point. Og de kan komme stort foran – og så smider de det hele væk igen. Nu møder de et Packers-hold, der selv scorer mange point, så jeg tror vi får en pointrig mandagskamp. Spørgsmålet er så bare, om det bliver træner Dan Quinns sidste for Atlanta. Formentlig ikke, fordi kampen falder på en mandag, men han kan ikke have lang snor endnu.

Byes: Ingen

Sidste uge: 8-7-1
I alt: 28-19-1