Uge 2 blev skadernes uge. Massevis af stjerner fik voldsomme og alvorlige skader, og det får indflydelse på kampene i de næste runder.

Jeg gik 11-5 i uge 2, og det kunne nemt have set bedre ud med lidt held. Så det satser vi på i denne uge, som jeg dog synes har mange svære kampe. Her er mine weekly winners for uge 3.

Jacksonville Jaguars 24 – 23 Miami Dolphins

Dolphins er ikke noget godt hold, men de spiller med intensitet og fight, og det vil formentlig holde dem inde i langt de fleste kampe. Det bliver også tilfældet her mod lokalrivalerne fra Jaguars. Jeg tror dog ikke det er nok bare med fight, og derfor giver jeg Jaguars sejren – men det bliver en tæt kamp, det tør jeg næsten godt garantere.

Pittsburgh Steelers 27 – 24 Houston Texans

Steelers’ pass rush viste sig fra sin ondeste side i sidste uge mod Denver Broncos, så Deshaun Watson får brug for at finde alle sin bedste tricks frem, for at undgå for mange sacks – noget der har været et problem for Texans gennem længere tid. Derfor tror jeg også, de får svært ved at tage sejren her, og det vil i så fald være en katastrofal start på sæsonen med tre nederlag ud af tre mulige.

Philadelphia Eagles 21 – 20 Cincinnati Bengals

Bengals skal nok vinde på et tidspunkt. Joe Burrow har alle de rigtige egenskaber. Men jeg tror, at rookien kommer til at vente mindst en uge endnu, før han får sin første sejr i NFL. Eagles har ikke fået nogen god start på sæsonen, men det vender her, hvor de hiver en smal sejr hjem.

New York Giants 20 – 27 San Francisco 49ers

Det er stadig usikkert, om Jimmy Garoppolo spiller for 49ers søndag, men jeg tror uanset hvad på, at udeholdet tager sejren. Giants har egentlig ikke været dårlige i år, men det bekymrer lidt, at de havde så svært ved at score point mod Bears i sidste uge. 49ers bør have bredden i truppen til at overkomme de mange skader.

New England Patriots 31 – 27 Las Vegas Raiders

Cam Newton er i den grad tilbage. Jeg havde ikke meget tiltro til ham inden sæsonen, men i de første to kampe har han gjort mine bekymringer til skamme. Nu venter et spændende opgør mod Raiders, der med to sejre i sæsonens første par kampe har masser af selvtillid. Jeg tror, vi får masser af point, men i sidste ende er Bill Belichick bare for klog, og det bliver udslagsgivende.

Minnesota Vikings 24 – 20 Tennessee Titans

Vikings og Kirk Cousins har ikke fået den ønskede start på sæsonen. I sidste uge var det helt slemt for Cousins, men i uge 1 var hans passer rating faktisk over 100. Derfor tror jeg også, at Vikings får vendt rundt på tingene og snupper en sejr over et Titans-hold, der nok er 2-0, men med lidt mindre held sagtens kunne have været 0-2.

Cleveland Browns 30 – 34 Washington Football Team

Begge hold er 1-1, og jeg tror vi kan forvente at se en del point her. Flest til Washington, hvis du spørger mig. Browns-forsvaret har været særdeles utæt de første to kampe af sæsonen og har tilladt 68 point i alt. Det skal forbedres, hvis de skal slå et overraskende hårdtkæmpende Washington-mandskab.

Buffalo Bills 22 – 24 Los Angeles Rams

Bills har fået to sejre til at starte sæsonen, men det har ikke altid set lige imponerende ud. Så synes jeg Rams’ start på sæsonen har været mere lovende og i sidste uge var det en regulær nedslagtning af Eagles. Bills skal stramme sig an, hvis de skal tage sejren her. Og de får formentlig brug for alle de sejre, de kan opstøve, når man tager i betragtning, at Patriots ser ud til at være stærkere end forventet.

Atlanta Falcons 30 – 23 Chicago Bears

Ingen kan smide kampe væk og kollapse som Atlanta Falcons. Og jeg vil da ikke afvise, at det sker igen i denne uge. Men Bears er et hold, de SKAL slå. I uge 1 vandt Bears således kun, fordi Lions tabte en helt åben bold i endzone til sidst, og i sidste uge stod Giants på tærkslen til at vinde kampen til sidst.

Los Angeles Chargers 28 – 31 Carolina Panthers

For anden uge i træk starter rookie Justin Herbert for Chargers. Onsdag fandt vi ud af hvorfor. Starter Tyrod Taylor fik såmænd punkteret sin lunge af en holdlæge – ved et uheld naturligvis – kort inden kampen i sidste uge. Det er Taylor af gode grunde ikke kommet sig over endnu. Herbert var god i sin debut, men det skal blive interessant at se, hvordan han spiller, når modstanderne har haft mulighed for at se på hans tendenser og svagheder.

Indianapolis Colts 24 – 7 New York Jets

Indianapolis Colts fik oprejsning i søndags efter et skuffende nederlag i uge 1. Mod Jets, der ligner ligaens dårligste hold, bør det blive en endnu en sejr, og gerne en halvstor en af slagsen. Med Texans’ dårlige start på sæsonen har Colts alle muligheder for at sætte pres på konkurrenterne i divisionen, men så skal kampe som denne vindes.

Seattle Seahawks 35 – 34 Dallas Cowboys

Denne kamp ser ud til at blive en af rundens bedste. Seahawks spiller som regel altid spændende – og gerne højtscorende kampe – og Cowboys har masser af momentum efter deres vanvittige sejr i sidste uge over Falcons. Denne gang tror jeg dog, at Cowboys ender på den forkerte side af udfaldet, men de har masser af tid til at spille sig varme i svage NFC East.

Denver Broncos 17 – 20 Tampa Bay Buccaneers

Broncos blev hårdt ramt af skader i sidste uge, og det kommer til at ramme dem her. Tom Brady har det ellers normalt svært i Denver, og det bliver Broncos’ første hjemmekamp med tilskuere i denne sæson. Men her har han nærmest fået serveret sejren på et sølvfad. Hvis Broncos skal vinde kræver det en stor dosis af tight end Noah Fant, der er startet sæsonen fremragende.

Arizona Cardinals 28 – 20 Detroit Lions

Boy, oh boy, Cardinals og Kyler Murray er sjove at se på i denne sæson, og det bliver de formentlig også her. Lions må ærgre sig over at være 0-2, og taber de (som jeg tror) her, så kan sæsonen allerede været så godt som tabt. Det vil derfor være et hårdt kæmpende Lions-mandskab, der vil gøre alt, hvad de kan. I sidste ende tror jeg bare ikke det er nok.

New Orleans Saints 34 – 38 Green Bay Packers

Saints tabte lidt overraskende for mig til Raiders i sidste uge, og det er ikke ligefrem en nem kamp, der venter mod Packers søndag aften. Aaron Rodgers og co. er kommet flyvende ud til sæsonen på angrebet, men forsvaret har haft lidt problemer. Derfor tror jeg også på masser af point her i en kamp, der i realiteten nok kan gå begge veje.

Baltimore Ravens 41 – 38 Kansas City Chiefs

Ugens opgør uden tvivl. Det er den AFC-finale, vi blev snydt for i sidste sæson, og begge hold ser ud til at være lige så gode igen i år. Derfor forventer jeg en fantastisk kamp mellem de to seneste MVPs i ligaen i Patrick Mahomes og Lamar Jackson – spørgsmålet er bare, hvem der gør det bedst og får sat deres “supporting cast” bedst i scene.

Byes: Ingen

Sidste uge: 11-5
I alt: 20-12