Uge 1 er overstået, og det blev med overraskende god football, når man tager i betragtning, at der ikke har været nogle træningskampe. Fortsætter det gode spil i uge 2?

Jeg ramte på 9 ud af 16 kampe i uge 1, og det er jeg egentlig godt tilfreds med i en første spilleuge, der er notorisk svær at spå om. Ikke mindst, fordi jeg i flere kampe var meget tæt på at ramme resultatet præcist. Fx. havde jeg 28-17 til Bills i første spilleuge. De vandt 27-17. Og Steelers havde jeg til at vinde med 23-13 over Giants. Begge hold scorede et ekstra field goal, så kampen endte 26-16. Hvis jeg kan være lige så præcis i denne uge, ser det godt ud.

Cleveland Browns 17 – 20 Cincinnati Bengals

Browns skal allerede søge oprejsning efter en afklapsning i første spilleuge, men jeg tror lokalrivalerne fra Cincinnati tager sejren. Joe Burrow fik en god start på sin NFL-karriere selvom det endte med nederlag i sidste uge. Her får han debut i primetime mod en overkommelig modstander på et stadion uden fans. Giv mig Cincy.

Tennessee Titans 23 – 20 Jacksonville Jaguars

Titans kunne have vundet meget større over Broncos i mandagskampen, og med lidt uheld kunne de også let have tabt. Alligevel tror jeg, de slår Jaguars, der overraskende slog Colts i første spilleuge. Jeg vil gerne se Jaguars spille lige så godt som mod Colts, og jeg tror samtidig, at Titans vil rette op på nogle af de fejl, de begik mod Broncos, som var ved at blive dyrt for dem.

Tampa Bay Buccaneers 31 – 21 Carolina Panthers

Tom Brady fik ikke den debut, han havde håbet for Tampa Buccaneers. Men i sin første hjemmekamp på sit nye stadion kan han få oprejsning og tage en sejr over divisionsrivalerne fra Panthers, der skal vise, at de har andre våben end Christian McCaffrey, hvis de skal have en chance.

Pittsburgh Steelers 23 – 20 Denver Broncos

Big Ben er tilbage! Sejren over Giants mandag var hans første kamp i 364 dage, og han har været savnet. Hvis Broncos skal vinde her, skal de forsøge at udnytte, at Steelers i mandags mistede deres højre tackle for sæsonen, og sørge for at presse Ben Roethlisberger hele kampen. Men de får svært ved at dæmme op for Steelers’ stærke forsvar anført af dygtige edge rushers.

Philadelphia Eagles 27 – 28 Los Angeles Rams

Eagles smed en stor pauseføring væk i sidste uge, og de skal oppe sig, hvis de skal kunne slå Rams, der gjorde et godt indtryk mod Cowboys. Det vil være en mindre katastrofe for Eagles, hvis de starter 0-2, men skader har gjort tingene svære fra starten af sæsonen. Rams fik en god start med en sejr over Cowboys, men de har også brug for alle de sejre, de kan få, i en stærk NFC West-division.

New York Jets 10 – 24 San Francisco 49ers

49ers tabte lidt overraskende til Cardinals i første spilleuge, blandt andet fordi de ikke kunne få angrebet til at køre. Nu får de så en lidt lettere opgave mod New York Jets, og det vil være den perfekte mulighed for at få lidt momentum og sætte skub i sæsonen. Jets er muligvis ligaens dårligste hold, så jeg har svært ved at se, hvordan de vinder her. Fun fact: 37-årige Frank Gore starter som runningback for Jets mod holdet, der draftede ham for 15(!) år siden.

Miami Dolphins 26 – 28 Buffalo Bills

Tua Watch er allerede startet i Miami efter en forfærdelig første kamp for Ryan Fitzpatrick i sidste uge mod Patriots. Der er ingen tvivl om, at vi får Dolphins’ rookie quarterback at se i år, men spørgsmålet er bare, hvornår det bliver. Uge to er nok for tidligt, i en kamp, hvor Bills må forventes at vinde, men hvor de også kan få det svært mod et Dolphins-mandskab, der har det med at overraske.

Indianapolis Colts 23 – 30 Minnesota Vikings

Med det samme kunne effekten af Philip Rivers i Colts ses i søndags. Quarterbacken er blevet ældre, og hans interceptions, der i sidste ende var med til at afgøre udfaldet af kampen mod Jaguars, er efterhånden mere normen end de er sjældne. Derfor tror jeg også, Colts får det svært mod Vikings, der skal ovenpå efter en åbningskamp, hvor forsvaret tillod alt for meget, men hvor angrebet viste lovende takter.

Green Bay Packers 34 – 24 Detroit Lions

Packers kom flyvende ud af starthullerne i søndags, og det lover rigtig godt for deres sæson og ikke mindst muligheden for at vinde NFC North. Her møder de for anden uge i træk en divisionsrival i Lions, der er i sidste uge burde have slået Chicago Bears, men i sidste ende manglede det sidste. Lions var således længe foran, og da de havde muligheden for at vinde kampen til sidst tabte rookie D’Andre Swift en bold i endzone, der havde givet Lions sejren. Nu må Swift og co. i stedet vente mindst endnu en uge, for de slår ikke Packers.

Dallas Cowboys 24 – 27 Atlanta Falcons

Cowboys skuffede mig i uge 1, og det gør det ikke bedre, at flere vigtige brikker blev skadet og er ude i resten af sæsonen. Nu spiller de godt nok hjemme mod Falcons, men Atlanta gjorde trods nederlaget til Seahawks god figur, og jeg tror godt, at de kan give Cowboys problemer.

Chicago Bears 16 – 20 New York Giants

Bears burde aldrig have vundet i sidste uge, og mens Giants tabte til Steelers, så var der rigtig gode takter fra blandt andre quarterback Daniel Jones. I denne uge gør Giants nok til at vinde, og det vil ikke overraske mig, hvis Giants sidst på sæsonen står med muligheden for at vinde NFC East, der ligner en relativt svag division i år.

Arizona Cardinals 34 – 24 Washington Football Team

Kredit til Washington til at fuldende comebacket i sidste uge mod Eagles. Især taget i betragtning, at det var quarterback Dwayne Haskins, der holdt peptalk i pausen, mens kræftramte Ron Rivera fik sig et drop i et baglokale. Cardinals ser dog stærke ud, og jeg kan ikke vente med at se, hvordan Kyler Murray udvikler sig henover sæsonen.

Los Angeles Chargers 17 – 34 Kansas City Chiefs

Ikke så meget at sige her. Chargers slog Bengals i sidste uge, men var ikke imponerende, og nu møder de NFLs forsvarende mestre i Kansas City Chiefs, der ikke alene har haft ekstra tid til forberedelse. De ser også ud til at være mindst lige så gode som sidste år. Det er svært at se, hvordan Chargers kan vinde her.

Houston Texans 27 – 41 Baltimore Ravens

Texans har haft ekstra tid til forberedelse her, mens Ravens havde nærmest en fridag i søndags mod et svagt spillende Browns-mandskab. Dette er den første virkelige test for sidste års MVP Lamar Jackson og hans mandskab, og det skal blive spændende at se, om de er så gode, som de så ud i søndags – jeg tror det.

Seattle Seahawks 29 – 20 New England Patriots

Russell Wilson er bare vanvittig. Det viste han igen i weekenden mod Atlanta Falcons og uanset hvor godt Patriots’ forsvar er, så får de svært ved at dæmme op for Wilson og co. Derfor kommer meget til at ligge på Patriots’ nye quarterback Cam Newton, og det her kunne godt gå hen og blive en rigtig underholdende kamp.

Las Vegas Raiders 24 – 34 New Orleans Saints

Underholdning er der også i vente i Las Vegas, hvor Raiders for første gang spiller på deres nye stadion. Desværre bliver det uden tilskuere, og det gør altså bare tingene noget nemmere for Drew Brees og hans kumpaner, når de kommer på besøg. Saints ligner et af NFL’s mest komplette hold, og det tror jeg, de viser her.

Byes: Ingen

Sidste uge: 9-7
I alt: 9-7