To spilleuger tilbage, og der er masser af slutspilspladser på spil de sidste to runder af grundspillet.

I sidste uge gik jeg 11-5, og jeg har stadig den perfekte uge til gode i denne sæson. Det ville da være dejligt, hvis den kom her i uge 16. Her er mine weekly winners for uge 16.

New Orleans Saints 27 – 21 Minnesota Vikings

Drew Brees fik comeback i sidste uge, og selvom Saints tabte til Chiefs, så spillede de godt, og det tegner lovende for resten af sæsonen. Saints kan med en sejr her måske holde presset på Packers i toppen af NFC før sidste spillerunde. Vikings har stadig en teoretisk chance for slutspillet, men det er mest en matematisk hovedpine, som det ikke er værd at regne sig frem til løsningen på.

Detroit Lions 17 – 27 Tampa Buccaneers

Bucs er det bedre hold og sikrer sig en slutspilsplads med en sejr i Detroit. Derfor tror jeg også, at de tager en forholdsvis sikker sejr over Lions. Lions fint, men ikke imponerende, så det er svært at se, at de skal kunne konkurrere med Buccanners’ stærke angreb.

Arizona Cardinals 31 – 21 San Francisco 49ers

Cardinals kommer meget tæt på slutspillet med en sejr her, og selvom 49ers egentlig løbende i løbet af sæsonen har vist gode takter, så har 49ers’ skadeshelvede været for meget at overkomme. Nu starter de så C.J. Beathard, så jeg tror de får svært ved at overraske og tage en sejr her.

Las Vegas Raiders 20 – 24 Miami Dolphins

Raiders er i gang med et full blow kollaps, og kampen mod Dolphins bliver en udfordring. Nu hvor jeg sidder og beskriver kampen kunne jeg egentlig godt se det som et blowout, men jeg tror alligevel at Raiders formår at holde den endelige score tæt med et sent touchdown. Udfaldet tror jeg dog ikke, der bliver tvivl om.

Pittsburgh Steelers 23 – 27 Indianapolis Colts

Steelers har tabt tre i træk, og her tror jeg, at det bliver til et nederlag mere. Colts har bortset fra nederlaget i uge 1 mod Jaguars spillet virkelig godt, og Steelers’ nedtur kan blive total med nederlag her – det åbner således for en sæsonfinale mod Browns i næste uge. Colts holder med sejren presset på Titans i toppen af AFC South.

Kansas City Chiefs 38 – 23 Atlanta Falcons

Chiefs har vundet AFC West, men med en sejr over Falcons sikrer de også første seed i AFC-konferencen og giver dermed sine spillere mulighed for en friuge samt muligheden for at spare startede i 17. spilleuge. Det er det perfekte scenarie for Chiefs, der styrer direkte mod sin anden Super Bowl i træk.

Jacksonville Jaguars 13 – 23 Chicago Bears

Bears tog en vigtig sejr mod Vikings i sidste uge, og det holder dem i live i kampen om slutspillet i NFC. Mod Jaguars får de nok ikke den store modstand, efter Jacksonville i sidste uge fik foræret førstevalget i draften. Det vil de for alt i verden holde på, så de kan drafte quarterback Trevor Lawrence.

Houston Texans 26 – 16 Cincinnati Bengals

En rimelig ligegyldig kamp, der mest af alt har implikationer for draften. Jeg tror mest på Texans, der er et bedre hold all around – og jeg kunne godt forestille mig, at Bengals vil komme lidt fladt ud til kampen efter deres flotte sejr over Steelers i sidste uge.

Baltimore Ravens 28 – 16 New York Giants

Ravens er lige nu uden for slutspillet i AFC, men vil gøre alt, hvad de kan for at komme med i det fine selskab. Det kræver formentlig to sejre i de to sidste spilleuger, og mod Giants skulle det være en fin mulighed. Giants kæmper stadig for at vinde NFC East, men det bliver ikke nemt at tage en sejr med hjem fra Baltimore.

New York Jets 13 – 31 Cleveland Browns

Jets fik en mirakel-sejr i sidste uge mod Rams og det var en kæmpe fejl, der formentlig koster dem Trevor Lawrence. Nu venter et Browns-mandskab, der med en sejr sætter sig selv i spil til at vinde AFC North med en sejr over Steelers i sidste spillerunde. Jeg forventer, at Browns cruiser mod sejren her.

Washington Football Team 27 – 23 Carolina Panthers

Washington fører NFC East og med en sejr over Panthers kan de vinde divisionen, hvis Giants samtidig taber til Ravens. Det tror jeg er et ret sandsynligt scenarie, der samtidig effektivt sætter en stopper for sæsonen for alle tre divisionsrivaler, da ingen hold i divisionen er gode nok til at spille med om et wild card.

Los Angeles Chargers 24 – 23 Denver Broncos

Chargers og Broncos er begge ude af slutspilskampen, men for begge hold er der et stort ønske om at se sit hold slutte godt af på baggrund af godt spil fra holdenes unge quarterbacks. Jeg tror egentlig, at begge hold og quarterbacks kommer til at spille udmærket her, men i sidste ende tror jeg, at hjemmeholdet trækker det længste strå.

Dallas Cowboys 30 – 31 Philadelphia Eagles

Ligegyldig kamp, hvis både min forudsigelse af Giants og Washington går hjem. Men for især Eagles er kampen endnu en mulighed for at få et godt kig på Jalen Hurts som fremtiden på quarterback for Eagles. For Cowboys handler de sidste to uger mest af alt om at evaluere spillere forud for næste sæson.

Seattle Seahawks 20 – 22 Los Angeles Rams

Rams afgav divisionsføringen til Seahawks med det forsmædelige nederlag til Jets i sidste uge, så nu skal de forsøge at spille sig tilbage i toppen. Kampene i NFC West er tit tætte, og selvom Rams spillede skidt i sidste uge, så synes jeg, at de set over hele sæsonen har været et bedre hold. Derfor tror jeg også på, at de vinder her.

Green Bay Packers 34 – 38 Tennessee Titans

Ugens kamp spilles natten til mandag dansk tid, når Packers og Titans mødes. Packers fører NFC-halvdelen, men har ikke haft super svær modstand undervejs. Titans kan virkelig komme med et statement ved at slå Packers her, og anført af Derrick Henry, tror jeg det lykkes i en højtscorende kamp. Et opgør, der er værd at sidde oppe for.

New England Patriots 17 – 28 Buffalo Bills

Bills vandt allerede i sidste uge AFC East for første gang i 25 år, så nu handler det kun om at få så god en placering i AFC som muligt. En sejr her vil være et stort skridt på vejen mod at blive AFCs næstbedste mandskab, og man må også bare sige, at de spiller på den måde lige nu.

Byes: Ingen

Sidste uge: 11-5
I alt: 145-78-1