Vi har fire uge af sæsonen tilbage, og flere divisioner kan blive afgjort i denne uge.

Det begynder for alvor at spidse til, og rigtig mange kampe i denne uge har store implikationer for slutspillet. Her er mine weekly winners for uge 14.

Los Angeles Rams 24 – 20 New England Patriots

Patriots har fundet formen og kæmper for at nå en slutspilsplads, men lige nu har jeg mest fidus til Rams, der har overtaget teten i NFC West og styrer sikkert mod en god placering i NFC West. Patriots har masser af momentum efter 45-0-sejren over Chargers i sidste uge, men Rams er et helt andet monster.

Tampa Bay Buccaneers 27 – 20 Minnesota Vikings

Bucs er tilbage efter bye week, og Vikings bør være en overkommelig modstander omend, de lillaklædte nok godt kan presse Tom Brady og co. Buccaneers har hårdt brug for en sejr for at følge med Saints i NFC South, omend det nok efterhånden er for sent at vinde divisionen. Vikings ligger lige nu på den sidste slutspilsplads i NFC efter et skidt start på sæsonen.

New York Giants 24 – 30 Arizona Cardinals

Giants fik en flot sejr mod Seahawks i sidste uge, men jeg tror ikke Cardinals begår de samme fejl som Seattle. Daniel Jones er formentlig tilbage for Giants, der fører NFC East og har vundet fire i træk, mens Cardinals har tabt de seneste tre og tabt lidt af pusten. Jeg tror dog, at Kyler Murray og gutterne får brudt stimen for begge hold her.

Miami Dolphins 21 – 27 Kansas City Chiefs

Dolphins ligger godt til i AFC, men nu venter en frygtindgydende modstander i Chiefs. Miami kan dog kigge lidt til, hvad Broncos gjorde i sidste uges kamp for at lægge en dæmper på Chiefs-angrebet, og det kan måske give Brian Flores’ mandskab en chance. Når det så er sagt, så sætter jeg ikke mine penge på andre end Patrick Mahomes.

Jacksonville Jaguars 16 – 31 Tennessee Titans

Titans hænger lidt i bremsen efter nederlaget Browns, så de har brug for en sejr for at komme tilbage på sporet og holde presset på Colts i AFC South. Mod Jacksonville bør det netop blive til sejr, omend divisionsopgør altid kan være garant for overraskelser. Kan Titans ikke vinde her hører de ikke til i slutspillet.

Cincinnati Bengals 13 – 20 Dallas Cowboys

Jeg ved godt, at Cowboys mangler Dak Prescott, men et Bengals-mandskab uden Joe Burrow har jeg lige præcis ingen tillid til. Bengals har ikke kunne scoret point uden Burrow på banen, og det vil vi nok også se mod Cowboys, der ikke længere for alvor har noget at spille for, omend de stadig teoretisk kan vinde NFC East.

Chicago Bears 17 – 26 Houston Texans

Efter en skidt start på sæsonen er Texans kommet lidt i gang i kølvandet på fyringen af Bill O’Brien. De har ikke længere meget at spille for, men de viser alligevel, at de burde have ligget højere i tabellen i år. I denne uge tager Texans så til Chicago, hvor de møder et Bears-hold, der har tabt seks kampe i træk. Behøver jeg sige mere om, hvordan jeg tror, det kommer til at gå?

Carolina Panthers 23 – 20 Denver Broncos

Panthers har stadig et spinkelt håb om slutspillet, men det hænger i en meget tynd tråd. Panthers har desuden været covid-19-ramt efter deres bye week, og nu har Christian McCaffrey fået en ny skade, så han er tvivlsom til opgøret. Broncos KAN også nå slutspillet, men det kommer ikke til at ske. Derfor skal de sidste fire kampe i sæsonen bare handle om at slippe Drew Lock løs og se, hvad man har i sin quarterback. Min forventning er, at han kaster 1-2 interceptions her, og Panthers vinder kampen.

Seattle Seahawks 20 – 15 New York Jets

Seahawks skuffede fælt i sidste uge, og det ville faktisk ikke overraske mig stort, hvis de kan komme lidt i problemer igen mod et andet New York-hold. Jets fik næsten sæsonens første sejr i sidste uge over et godt hold som Las Vegas, så de har formentlig fået lidt selvtillid på trods af nederlaget. Og Seahawks skal oppe sig, hvis de vil lave larm i slutspillet.

Las Vegas Raiders 30 – 34 Indianapolis Colts

Raiders var drønheldige med at vinde i sidste uge, og de ser ud til at falde lidt fra hinanden først med et kæmpe nederlag til Falcons og så kampen i sidste uge. Colts er på den anden side godt kørende og har vundet fem af de seneste syv kampe og fører AFC South. Giv mig udeholdet her.

San Francisco 49ers 27 – 24 Washington Football Team

49ers spiller bedre, end man skulle tro med alle de skader, der har ramt dem. Nu venter et opgør mod Washington og den tidligere 49ers quarterback Alex Smith, der med sit mandskab har vundet tre kampe i træk. Alex Smith vil være opsat på at vise, at han kan slå sit gamle hold, men vil det være nok? Jeg er ikke sikker.

Philadelphia Eagles 20 – 27 New Orleans Saints

Eagles har en lille fordel ved at starte Jalen Hurts på qaurterback: Saints har ikke meget film på rookien. Det giver Eagles muligheden for at overraske lidt, men når det er sagt, så bør Saints med sin bredere trup alligevel tage sejren. Saints kan med en sejr sikre sig divisionstitlen.

Los Angeles Chargers 24 – 28 Atlanta Falcons

Har Chargers nogen selvtillid tilbage efter blamagen mod Patriots i sidste uge? Jeg tror nok, at de skal rejse sig lidt og score point mod Falcons, men Atlanta har spillet godt i den seneste måned, og jeg tror også, de tager sejren her foran et Chargers-mandskab, der har udspillet sin rolle i denne sæson.

Detroit Lions 17 – 31 Green Bay Packers

Packers kan vinde NFC North med en sejr her og lidt hjælp andetsteds. Og jeg er ikke så meget i tvivl om, at Green Bay nok skal holde deres del af den aftale. Der er klasseforskel på Green Bay og Detroit, og for mig at se er det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Buffalo Bills 28 – 27 Pittsburgh Steelers

Steelers tabte for første gang i sidste uge, og her tror jeg, at de får et nederlag mere. Ikke, at de ikke kan spille op med Bills, men Josh Allen og co. spiller ret godt for tiden, mens Steelers har haltet lidt mere, selvom de har hevet masser af sejre hjem. Jeg elsker det her Bills-mandskab og tror, at de kan nå langt i slutspillet – en sejr her vil give dem et godt boost på vejen.

Cleveland Browns 26 – 23 Baltimore Ravens

Browns er det næstbedste hold i AFC North. Måske endda det bedste. Men det er tæt mellem Browns, Ravens og Steelers, og det tror jeg også, denne kamp bliver. Når jeg sammenligner hvordan Browns og Ravens spiller for tiden, så har jeg dog mest fidus til Browns, der lavede en decideret nedslagtning af Titans i sidste uge.

Byes: Ingen

Sidste uge: 11-4
I alt: 124-67-1