På grund af den forlængede uge 12 er der ingen torsdagskamp i denne uge, men derfor skal I selvfølgelig ikke vente på mine weekly winners.

På trods af en lang uge 12 kom vi igennem med skindet på næsen og en succesrate på 11 ud af 16 kampe. Lad os bare gentage det i denne uge! Her er mine weekly winners for uge 13.

Tennessee Titans 31 – 21 Cleveland Browns

Titans tog kontrollen i AFC South med sejren over Colts i sidste uge, og nu kan de tage et ekstra stort skridt mod slutspillet, hvis de kan tage en sejr over Browns, der er en konkurrent i slutspilskampen. Browns vil dog ikke lægge sig ned uden kamp, og det er lang tid siden, hundene fra Cleveland har prøvet at være 8-3. Samme rekord har Titans, så det kan blive et tæt opgør, der nok i sidste ende bliver afgjort af, at Derrick Henry buldrer gennem Browns-forsvaret.

New York Jets 20 – 38 Las Vegas Raiders

Raiders imploderede totalt mod Falcons i sidste uge, og det kunne være starten på en nedtur i slutningen af sæsonen. Men nu får de heldigvis for dem en livline i form af New York Jets, der ikke kunne slå et high school-hold for tiden. Og nu, hvor jeg har skrevet det, slår de sikkert Raiders.

Minnesota Vikings 23 – 13 Jacksonville Jaguars

Vikings slap med skrækken, og Dalvin Cook forventes at være klar mod Jaguars. Derfor tror jeg ikke, at udeholdet har store chancer. Jaguars er det næstdårligste hold i ligaen i år, og Vikings er kommet godt efter det efter en skidt start på sæsonen. Vikings træder med en sejr ind i slutspilsbilledet i NFC.

Miami Dolphins 27 – 13 Cincinnati Bengals

Dolphins havde en let kamp mod Jets i sidste uge, og det var lige, hvad lægen havde beordret efter det skuffende nederlag til Broncos. Nu venter så endnu en kamp, der bør være overkommelig. Desværre får vi ikke Tua mod Burrow at se på grund af sidstnævntes skade, men i Miami klager de nok ikke over, at Bengals nu bør besejres rimelig sikkert.

Houston Texans 21 – 29 Indianapolis Colts

Colts har brug for oprejsning efter det skuffende nederlag til Titans i sidste uge, hvor Colts mistede kontrollen i AFC South. I Texans venter endnu en svær modstander, som dog også er svækket af karantæner til både Will Fuller og Bradley Roby. Det er medvirkende til, at Colts bør vinde denne kamp, men divisionsopgør er altid svære at spå om.

Chicago Bears 17 – 20 Detroit Lions

Netop endnu et divisionsopgør, der er svært at spå om har vi her i NFC North. Lions burde havde vundet det første opgør mellem de to hold, men fejlede på en tabt bold i endzone til allersidst. Jeg tror vi får endnu en super tæt kamp her, men denne gang trækker Lions sig sejrrigt ud. Bears er i en nedadgående spiral, og Lions får muligvis lidt et spark bagi med fyringen af Matt Patricia som head coach.

Atlanta Falcons 17 – 23 New Orleans Saints

De to hold mødtes for to uger siden. Her vandt Saints sikkert i Taysom Hills første start. Hill har nu lidt mere erfaring som starter, mens Falcons har lidt mere video på, hvordan Hill spiller. Derfor tror jeg også, vi får forholdsvis tæt kamp, men Saints har mere kvalitet i de fleste geledder, og det giver udeholdet sejren.

Seattle Seahawks 31 – 24 New York Giants

Seahawks fik en vigtig sejr over Eagles i sidste uge, og nu venter så et Giants-hold, der har vundet tre kampe i træk for første gang siden 2016. Giants er lige nu i spidsen af NFC East og har momentum, men på papiret er Seahawks et bedre hold, og de bør ikke have de store problemer med at slå et Giants-mandskab, der ikke har deres quarterback Daniel Jones klar til start.

Arizona Cardinals 27 – 30 Los Angeles Rams

Rams er svære at blive kloge på, men Cardinals har tabt tre af de sidste fire. De SKAL slå Rams, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme tilbage i NFC West, men det bliver svært mod et Rams-mandskab, der på en god dag kan slå de fleste hold i NFL. Jeg tror mest på Rams, der har været forholdsvist konsistente sæsonen igennem.

Los Angeles Chargers 28 – 24 New England Patriots

Det kan dårligt diskuteres, om Chargers spiller god football. Underholdende er det i hvert fald. Men resultaterne er udeblevet. Mod Patriots tror jeg dog, at det lykkes for Justin Herbert og co. at tage sin fjerde sejr i sæsonen. Patriots har helt sikkert fået bedre gang i sit spil, men jeg er lidt nervøs for Cam Newton over for Joey Bosa, der spiller som besat og lavede tre sacks i sidste uges nederlag mod Buffalo Bills.

Green Bay Packers 34 – 20 Philadelphia Eagles

Packers styrer mod en topplacering i NFC, men hvis de ønsker en bye week i slutspillet, så skal de være bedst i konferencen og det kræver formentlig sejre i resten af kampene i grundspillet. Mod Eagles bør det ikke være et stort problem. Eagles er i tovene, og det er usikkerhed om fremtiden på quarterback-positionen. Giv bare Packers sejren her.

Kansas City Chiefs 38 – 24 Denver Broncos

Chiefs er storfavoritter på hjemmebane i den sene søndagskamp mod Broncos, og der er ikke meget jeg som Broncos-fan kan gøre for at overbevise mig selv om, at Denver har en chance. Det skulle da lige være, at de har en quarterback i denne uge?

Pittsburgh Steelers 27 – 20 Washington Football Team

Steelers måtte vente til onsdag med at spille i den forgangne uge, men de har lidt ekstra forberedelsestid til at blive klar til Washington. Jeg har Steelers til at vinde her, men det ville ikke overraske mig, hvis det endte med at være Washington, der brød Pittsburghs sejrsstime. NFC East er så umulig at regne med, at man aldrig ved, om et af holdene pludselig rammer dagen.

San Francisco 49ers 23 – 24 Buffalo Bills

49ers er utroligt nok stadig tæt på slutspilsbilledet på trods af alle deres skader, men de er får en svær kamp her mod Bills, der er 8-3 og prøver at holde Dolphins bag sig i AFC East. Bills spillede godt mod Chargers og scorede 27 point på trods af en svær kamp for den offensive linje. De kan glæde sig over, at 49ers’ defensive linje er stærkt decimeret i år.

Baltimore Ravens 27 – 21 Dallas Cowboys

Vi slutter uge 13 af med en sejr til Ravens, som de har hårdt brug for. Det har ikke været en succesfuld sæson for Ravens og den forsvarende MVP Lamar Jackson, men Jackson må her forventes at være tilbage efter hans covid-19-diagnose. Cowboys håber stadig på, at de kan gøre sig gældende i NFC East, men det bliver stadig sværere og sværere.

Byes: Buccaneers, Panthers

Sidste uge: 11-5
I alt: 113-63-1