Jeg havde en af sæsonens dårligste uger i sidste uge og ramte kun på halvdelen af kampene, men i denne uge skulle der være masser af muligheder for at rette op på det.

Hele 16 kampe er der således (foreløbig) på programmet i denne uge, da alle hold nu har haft bye week. Her er mine weekly winners for uge 12.

Detroit Lions 17 – 27 Houston Texans

Thanksgiving byder på to kampe torsdag, og traditionen tro spiller Lions på hjemmebane i den ene. Næsten ligeså meget traditionen tro er Lions ikke særlig gode i år, meget godt illustreret ved deres 20-0-nederlag til Panthers i sidste uge. Derfor giver jeg sejren til Texans, der godt nok har haft svært ved at vinde kampe i år, men som har kvaliteterne til det.

Dallas Cowboys 23 – 20 Washington Football Team

Også Cowboys spiller altid hjemme på Thanksgiving og i år får vi et opgør i NFC East, der kan få stor betydning for udfaldet af divisionen – som alle kampe i den division i år. Begge hold vandt i sidste uge, men for mig at se var Cowboys’ sejr langt mere imponerende, og de bør på de fleste parametre være et bedre hold. Så mon ikke også, de tager sejren her?

New York Jets 16 – 27 Miami Dolphins

Dolphins’ rookie Tua Tagovailoa tabte for første gang i sin karriere i sidste uge, og quarterbacken blev bænket. Her får han dog igen chancen fra start, og mod Jets skulle en sejr være en mulighed – måske næsten endda en selvfølgelighed, sådan som Jets spiller. Jeg forventer, at Dolphins kommer tilbage på sporet her.

New England Patriots 27 – 34 Arizona Cardinals

Cardinals ligger lunt i svinget til at sikre sig en slutspilsplads, men Patriots har oppet sit spil i de seneste uger, så kampen bliver ikke let for Kyler Murray og co. Omvendt har Patriots-forsvaret ikke ligefrem vist sig som en fremragende enhed, så selvom Cam Newton kan holde kampen tæt på Patriots, så tror jeg, de mangler firepower til sidst.

Minnesota Vikings 28 – 24 Carolina Panthers

Panthers vandt en flot kamp i sidste uge over Lions, men Vikings skuffede mod Cowboys. Jeg tror dog i denne uge, at rollerne bliver byttet om, og Vikings slår Panthers med god hjælp fra Dalvin Cook og receiverne Adam Thielen og Justin Jefferson.

Jacksonville Jaguars 13 – 20 Cleveland Browns

Browns er 7-3 og styrer direkte mod slutspillet. Nu venter en kamp mod Jaguars, der stiller med Mike Glennon som quarterback i denne uge. Ikke at jeg tror, det hjælper dem specielt meget. Faktisk nærmere det modsatte. Browns har formået at vinde selvom de nu har spillet flere kampe i træk i forfærdeligt vejr, så det bliver spændende at se, om de kan eksplodere angrebsmæssigt, hvis vejret i Florida er godt.

Indianapolis Colts 27 – 24 Tennessee Titans

Det var ikke tæt, da de to hold mødtes for et par uger siden, men jeg tror vi har et brag i vente her. Begge hold vandt i sidste uge i overtime efter vilde comebacks, og det skader ikke, at holdene ligger side om side i AFC South. Vinderen af kampen her kan meget vel blive vinderen af divisionen, og så er vejen banet for en stor sæson.

Cincinnati Bengals 12 – 17 New York Giants

Uden Burrow duer Bengals ikke. Det tror jeg i hvert fald ikke. Det er perfekt for Giants, at de får Bengals nu, hvor chancen for at vinde er meget større. Ikke mindst fordi Giants stadig har alle muligheder for at vinde NFC East på trods af, at de kun er 3-7. Bengals skal forsøge at begrænse skaden og finde svar på f.eks. den offensive linje inden næste sæson.

Buffalo Bills 28 – 27 Los Angeles Chargers

Chargers scorer altid mange point, men sejrene er der langt imellem. Selv i sidste uge mod Jets var der et kort øjeblik, hvor det så ud til, at det ikke skulle være dagen for Los Angeles. Bills har haft friuge og god tid til at studere, hvordan Chargers spiller, og hvordan de kan besejres. Jeg tror mest på Bills her, men det kan blive tæt.

Atlanta Falcons 17 – 30 Las Vegas Raiders

Falcons fik ørerne i maskinen mod Saints i sidste uge, og kampen mod Raiders bliver ikke lettere. Raiders tabte snævert til Chiefs i sidste uge, men har også en sejr over divisionsrivalerne, og selvtilliden må være tårnhøj i Las Vegas. Derek Carr spiller på måske sit bedste niveau nogensinde, og løbespillet buldrer derudaf. Giv mig Raiders.

Pittsburgh Steelers 23 – 20 Baltimore Ravens

Hvis denne kamp bliver spiller (er flyttet fra torsdag pga. covid-19) tror jeg mest på Steelers. Det er formentlig Steelers’ sværeste opgave resten af sæsonen, men jeg tror de overkommer den. Først og fremmest fordi det er tvivlsomt, hvor mange Ravens-spillere, der er ramt af covid-19 og eventuelt må sidde ude. For det andet fordi Steelers-spillerne er rasende over, at de igen får flyttet en kamp. Hvis de tager det raseri med på banen kan de køre Ravens over.

Los Angeles Rams 26 – 17 San Francisco 49ers

Rams er gået lidt under radaren i denne sæson, men de er 7-3 og fører NFC West. Nu venter en kamp mod det dårligste hold i divisionen (på grund af skader), og jeg tror det bliver endnu en sejr. Simpelthen fordi 49ers nærmest på hive folk ud fra lazarettet for overhovedet at stille hold.

Denver Broncos 24 – 28 New Orleans Saints

Broncos fandt en opskrift på sejr i sidste uge, og de laver dermed stadig i slutspilsræset. Men hvis det skal lykkes at komme med i slutspillet kræver det en sejr over Saints. New Orleans er måske det mest komplette hold og i sidste uge gik alt fint med Taysom Hill som quarterback. Hill skal dog vise, at han også kan score touchdowns med sin arm, hvis han kommer i situationer, hvor han ikke kan løbe bolden i endzone.

Tampa Bay Buccaneers 27 – 31 Kansas City Chiefs

Der var store forventninger til Buccaneers inden sæsonen, og selvom de har spillet godt, så er de ikke på niveau med Chiefs. Patrick Mahomes er stadig vanvittig (det kommer jeg nok til at skrive de næste 10 år), og mens Chiefs-angrebets mange våben spiller på alle tangenter, så har Buccaneers med deres mange talenter på angrebet ikke fundet melodien. Giv mig udeholdet.

Green Bay Packers 34 – 24 Chicago Bears

Packers var tæt på at slå Colts i sidste uge, men de burde aldrig have været i en position til at tabe kampen. De var i total kontrol ved pausen og smed det hele væk til sidst. Bears starter formentlig Mitchell Trubisky på quarterback, og han har jeg absolut ingen tillid til. Så jeg vælger naturligvis Packers her.

Philadelphia Eagles 17 – 27 Seattle Seahawks

Eagles fører NFC East, men de er ikke gode. Seahawks SKAL vinde denne kamp, hvis de vil holde sig til i NFC West, og de bør vinde rimelig sikkert. Ellers mister jeg troen på dem resten af denne sæson.

Byes: Ingen

Sidste uge: 7-7
I alt: 102-58-1