Endnu en spændende torsdagskamp åbner uge 11, hvor det begynder at spidse til for flere hold.

Således er flere divisioner på vej til at blive afgjort, og selvom det endelige slag ikke står i denne weekend, så er der masser på spil i en lang række kampe over hele ligaen. Her er mine weekly winners for uge 11.

Seattle Seahawks 31 – 34 Arizona Cardinals

For anden uge i træk bliver vi velsignet med et stærkt torsdagsopgør. Seattle er på en lille nedadgående trend og har tabt to i træk. Det har Cardinals udnyttet til at komme op på siden at Seattle i kampen om divisionen, så torsdagskampen er ekstremt vigtig i denne uge. Jeg går med udeholdet, der har lidt mere momentum efter den forrygende afslutning i kampen mod Bills i søndags.

Washington Football Team 23 – 30 Cincinnati Bengals

Joe Burrow fik ørerne i maskinen mod Pittsburgh i sidste uge, men nu venter en mere overkommelig opgave i form af Washington. Jeg tror det bliver svært for hjemmeholdet at følge med rent scoringsmæssigt mod Bengals, så derfor sætter jeg her mine penge på den unge rookie quarterback, der er ved at trække Bengals ud af sølet.

New Orleans Saints 24 – 20 Atlanta Falcons

Saints uden Brees bliver interessant at se, men vi fik en forsmag allerede i sidste sæson, da Teddy Bridgewater tog over i seks kampe. Denne gang bliver det Jameis Winston, der skal fortsætte Saints’ gode stime, og det kan blive en udfordring mod et Falcons-mandskab, der har spillet bedre siden fyringen af Dan Quinn og kommer lige fra en friuge. På papiret bør Saints dog stadig være stærkere, så derfor tager jeg hjemmeholdet her.

Jacksonville Jaguars 7 – 27 Pittsburgh Steelers

Jaguars spillede overraskende lige op med Packers, men Packers har også en evne til at spille ned på modstandernes niveau. Det ville jeg egentlig også have sagt, at Steelers kunne finde på, men deres storsejr over Bengals i sidste uge får mig alligevel til at tænke, at dét her Steelers-hold er anderledes. Så jeg forventer en storsejr over et af de dårligste hold i NFL.

Houston Texans 17 – 21 New England Patriots

Patriots er på vej frem, og det ser ud til, at Cam Newton er ved at have fundet sig til rette som New Englands quarterback. Måske er det for sent i denne sæson, men Patriots kan stadig nå slutspillet, så enhver sejr tæller. Til gengæld er sæsonen udspillet for Texans, der må siges at være en af de helt store skuffelser i år.

Cleveland Browns 23 – 16 Philadelphia Eagles

Browns kom med resultaterne i sidste uge op på siden af Ravens i divisionen (6-3), og nu kan de rykke forbi, hvis resultaterne går deres vej. Eagles er det bedste hold i NFC East, men det siger ikke så meget, for holdene i den division vinder ikke mange kampe mod modstandere fra andre divisioner. Derfor er jeg også rimelig overbevist om, at Browns tager en sejr her og kommer på 7-3.

Carolina Panthers 31 – 27 Detroit Lions

Det ser ikke ud til, at Christian McCaffrey når at blive klar for Panthers, men med Mike Davis har Carolina faktisk også gjort det udmærket i år. Lions fik en kanonstart mod Washington i sidste uge, men det er bekymrende, at de smed en stor føring væk sidst i kampen og måtte nøjes med en sejr på tre point i de døende sekunder. Giv mig hjemmeholdet.

Baltimore Ravens 27 – 24 Tennessee Titans

Både Ravens og Titans har brug for at komme tilbage på sporet med en sejr. Begge hold tabte i sidste uge og for Titans’ vedkommende betød det, at de gik fra førstepladsen i AFC South til at være helt ude af slutspillet, hvis sæsonen sluttede i dag. Titans slog Ravens i AFC-slutspillet i sidste sæson, men jeg tror på, at Ravens har lært af den kamp og kan tage sejren her – omend det nok bliver tæt.

Los Angeles Chargers 31 – 17 New York Jets

Nu må det da lykkes for Chargers at få en sejr mere med Justin Herbert som quarterback. Holdet har tabt tætte kampe på stribe, men mod Jets bør Chargers være niveauer bedre, selvom de kun er 2-7 mod Jets’ 0-9. Giv mig Chargers her, og jeg tror ikke det nødvendigvis bliver tæt.

Denver Broncos 13 – 23 Miami Dolphins

Dolphins spiller fremragende med Tua Tagovailoa som quarterback, og forsvaret er et af de bedste i NFL. Derfor tror jeg ikke, Broncos har mange chancer her, så længe Drew Lock ikke løfter sit spil. Til det skal han bruge en bedre gameplan fra sin offensive koordinator, men det får han formentlig ikke. Med en sejr lægger Dolphins sig midlertidigt i spidsen for AFC East – i hvert fald i en uge indtil Bills er på grønsværen igen.

Minnesota Vikings 24 – 17 Dallas Cowboys

Vikings er 3-0 i november mod Cowboys møder de nu et mandskab, der ikke har sin quarterback. Cowboys har vist, at de ikke falder helt sammen uden Dak Prescott, men omvendt er de heller ikke længere nogen skræmmende modstander. Hjemme i Minnesota tror jeg, vi kan forvente at se masser af Dalvin Cook til at tage modet fra Cowboys-forsvaret, og det vil i sidste ende blive afgørende.

Indianapolis Colts 28 – 27 Green Bay Packers

Packers’ præstation mod Jaguars i sidste uge bekymrer mig en smule, men til gengæld er der gode ting i gang i Indy. Colts-forsvaret lukkede totalt ned for Titans-angrebet i torsdagskampen i sidste uge og fører nu AFC South, og med en sejr her kan de for alvor tage et ryk mod divisionstitlen. Packers er 7-2, og kan godt tåle et nederlag, men de sidder lige nu på første seed i NFC, og det vil de nok gerne beholde.

Las Vegas Raiders 30 – 34 Kansas City Chiefs

Raiders er det eneste hold, der har slået Kansas City i denne sæson, og jeg kunne faktisk godt se det ske igen. Ikke mindst på grund af Las Vegas’ solide løbespil, som er lige netop der, hvor Chiefs har de største problemer på forsvaret. Ligesom det første opgør mellem de to hold, tror jeg på masser af point, og hvis Raiders kan vinde vil det virkelig åbne AFC West. Vinder Chiefs er divisionen så godt som afgjort.

Tampa Bay Buccaneers 26 – 20 Los Angeles Rams

Bucs kom tilbage på sporet med en storsejr over Panthers i sidste uge, men Rams er en svær modstander, og kampen kan gå begge veje. Rams har været lidt under radaren i denne sæson uden spektakulært spil, men sejrene hober sig op, og holdet er 6-3 og lige nu i slutspillet. Bucs er 7-3 og håber på, at de kan nå at fange Saints i toppen af NFC South.

Byes: 49ers, Giants, Bears, Bills

Sidste uge: 9-5
I alt: 95-51-1