Divisionerne begynder for alvor at tage form, mens vi går ind i den afsluttende halvdel af sæsonen, og i denne uge er der flere spændende opgør, der kan få afgørende betydning, når regnskabet skal gøres op.

For en gangs skyld har vi et rigtig spændende torsdagsopgør, og det er nu sæsonen går ind i sin afgørende fase. Her er mine weekly winners for uge 10.

Tennessee Titans 24 – 20 Indianapolis Colts

Vi har noget så sjældent som et fremragende torsdagsopgør i vente, når Titans og Colts skal kæmpe om førstepladsen i AFC South. Begge hold kan tage sejren her, men jeg tror mest på hjemmeholdet, der som altid skal forsøge at læne sig op ad bowlingkuglen Derrick Henry, der bare tordner derudaf som altid.

New York Giants 17 – 20 Philadelphia Eagles

I NFC East har alle hold stadig muligheder, men Eagles står lige nu med den bedste hånd. Den bliver lidt bedre efter en sejr over Giants her, der kommer i hus blandt andet på baggrund af ekstra tid til forberedelse og restituering efter holdets bye week i sidste uge. Giants kan med en sejr for alvor bringe sig ind i kampen om NFC East-kronen

Green Bay Packers 34 – 17 Jacksonville Jaguars

Packers er et af de bedre hold i NFL og møder et hold, der lige nu er på vej ned i form af Jacksonville Jaguars. Jaguars var tæt på at overraske mod Texans i sidste uge, men Texans er ikke selv fremragende, så det lægger jeg i virkeligheden ikke så meget i. Til gengæld spiller Aaron Rodgers helt fænomenalt. Giv mig Packers.

Detroit Lions 27 – 23 Washington Football Team

Lions har holdt friuge, og de kunne derfor søndag se Alex Smith tage over for quarterback for Washington nok en gang. Det bliver spændende at se, om Smith kan komme tilbage til det spil, der i sin tid var medvirkende til, at Washington betalte for at hive ham til byen, men jeg tror Lions trækker sig sejrrigt ud her og holder fast i håbet om slutspillet.

Cleveland Browns 24 – 23 Houston Texans

Browns mangler Odell Beckham Jr., og måske mangler de også fortsat Nick Chubb. Sidstnævnte vil være det største tab, synes jeg, men i Kareem Hunt har de en fuldgod erstatning, der kan vinde kampen for dem. Det bliver dog mere tæt uden de største stjerner på Browns-angrebet, og jeg tror Texans kan hænge ved til det sidste.

Carolina Panthers 16 – 24 Tampa Bay Buccaneers

Panthers havde Christian McCaffrey tilbage i sidste uge, og hvilken forskel det det gjorde. Panthers spillede i store dele af kampen lige op med Chiefs, men tabte til sidst, og nu er McCaffrey skadet igen. Det er gode nyheder for Buccaneers, der skal forsøge at rejse sig oven på blamagen mod Saints i sidste uges sene søndagskamp. Jeg tror Brady og co. kommer tilbage på sporet med en sejr her.

Miami Dolphins 28 – 27 Los Angeles Chargers

Tua Tagovailoa mod Justin Herbert. Det kan blive en vild og interessant kamp, men vi ved jo godt, at det alligevel ender med, at Chargers smider sejren væk til sidst. Ej, spøg til side, dette har ingredienserne til at blive en brandkamp, men Herbert og co. får det svært mod Dolphins’ formidable forsvar.

Las Vegas Raiders 27 – 24 Denver Broncos

Hvis Broncos skal gøre sig nogle forhåbninger om slutspillet SKAL denne kamp vindes. Men det kræver bedre playcalling fra Pat Shurmur og bedre eksekvering fra quarterback Drew Lock og resten af angrebet. Forsvaret vil være hjulpet stort af at få tre startere tilbage (inkl. CB1 og CB2), men vil det være nok mod et Raiders-angreb, der scorer masser af point i denne sæson og ligner den største udfordrer til Chiefs i AFC West? Jeg tror det ikke.

Arizona Cardinals 26 – 28 Buffalo Bills

Cardinals så virkelig gode ud i starten af sæsonen, og det er som sådan ikke fordi de ser dårlige ud nu. Resultaterne har bare ikke flasket sig hele vejen igennem. Kampen mod Dolphins i sidste uge ærgrer de sig nok over at have tabt, og nu venter et Bills-mandskab, der kommer med masser af selvtillid efter 44 point mod Seahawks i sidste uge. Jeg tror Bills vinder igen og styrer direkte mod slutspillet.

New Orleans Saints 35 – 23 San Francisco 49ers

Saints-angrebet er tilbage, og den faktor alene bør være nok til at løfte New Orleans til en sejr hjemme mod San Francisco, der er så skadesramt, som noget hold jeg kan huske. Ambitionerne var store for 49ers inden sæsonen, men nu handler det bare om at komme nogenlunde helskindet igennem.

Los Angeles Rams 27 – 34 Seattle Seahawks

Rams har haft friuge, og de må gnide sig i hænderne over, hvordan Bills slagtede Seahawks-forsvaret i sidste uge. Omvendt scorede Seahawks også masser af point, og jeg tror i sidste ende mere på Russell Wilson end på Jared Goff. Det gør udfaldet for mig i denne opgør, hvor jeg tror Seahawks kommer tilbage på sporet.

Pittsburgh Steelers 30 – 24 Cincinnati Bengals

Bengals er ved at komme i gang, men nu venter en svær kamp mod ubesejrede Pittsburgh Steelers. En lille åbning for Bengals kan være, at Ben Roethlisberger så ud til at blive småskadet i sidste uges opgør mod Cowboys, men han spillede kampen færdig og spiller også søndag. Er han begrænset i sit spil kan det dog være en mulighed for Joe Burrow og co.

New England Patriots 20 – 27 Baltimore Ravens

Patriots var heldige med at slå Jets i mandagskampen i sidste uge, men Ravens er et helt andet monster, når det kommer til kvalitet. Både for forsvaret og angrebet. Cam Newton spiller ikke godt nok til at slå Ravens lige nu, så det vil kræve en fremragende game plan fra Bill Belichick, hvis det skal lykkes Patriots at vinde her.

Chicago Bears 17 – 21 Minnesota Vikings

Vikings er tilbage på sporet med Dalvin Cook, og Bears er ved at falde lidt tilbage i det leje, jeg havde forventet før sæsonen. Med tre nederlag i træk har de hårdt brug for en sejr før endnu en svær kamp i næste uge, men Vikings bliver også en hård nød at knække, og jeg tror de lilleklædte vikinger fra Minnesota tager sejren.

Byes: Jets, Chiefs, Cowboys, Falcons

Sidste uge: 9-5
I alt: 86-46-1