Washington Redskins’ cheftræner Ron Rivera er ikke bleg for at sammenligne Chase Young med de helt store kanoner i NFL.

Washington Redskins gaflede én af de mest talentfulde spillere i dette års draft, da de valgte Chase Young fra Ohio State med det andet valg. Chase Young var ustoppelig i college-rækkerne, hvor han senest leverede 16,5 sacks og otte forcerede fumbles i 2019.

Holdets relativt nye cheftræner Ron Rivera har høje forventninger til sin unge defensive end – og han nedtoner ikke ligefrem forventningerne i et nyligt interview via Washington Redskins’ sociale medier:

“Når jeg ser Chase (Young, red.) spille eller træne, tænker jeg på Von Miller (…) så jeg kan ikke vente med at se ham i kampaktion,” udtalte Ron Rivera.

Det var dog ikke de eneste roser, som Ron Rivera fik sendt efter sin unge rookie:

“Han (Chase Young, red) er bygget som Julius Peppers; han er en mindre udgave af Julius. Jeg vil mene, at Julius var én af de bedste spillere på sin position – og at Chase Young kan udvikle sig til den kaliber spiller.”

Julius Peppers sluttede sin karriere efter 2018-sæsonen med vanvittige 159,5 sacks i alt. Von Miller – der fortsat er aktiv for Denver Broncos – står foreløbigt noteret for 106 sacks. Statistikken understreger blot, hvor høje forventninger Ron Rivera og Washington Redskins har til Chase Young.