Reuben Foster får ikke karantæne for sin anholdelse i november. Han slipper i stedet med en bøde.

San Francisco 49ers handlede hurtigt, da linebacker Reuben Foster i november 2018 blev anholdt for vold mod en kvinde, og fyrede ham prompte. Samtidig placerede NFL ham på den såkaldte “Commissioner’s Exempt List,” mens NFL undersøgte sagen.

På trods af det blev Foster hurtigt samlet op af Washington Redskins i håb om, at han ikke ville blive ramt af en længerevarende karantæne.

Nu er der også kommet en afgørelse i sagen, og det står klart, at han ikke er blevet idømt en karantæne. I stedet er han blevet idømt en bøde på to “game checks”, hvilket svarer til to ugers løn. Dermed kan han være klar til Redskins’ sæsonpremiere.

Det bekræfter NFL.

– Efter en grundig undersøgelse gav beviserne ikke bevis for, at Foster overtrådte NFLs retningslinjer for personlig adfærd i forbindelse med hændelsen i november 2018. NFL har ladet Foster vende tilbage til sit hold fra Commissioner’s Exempt List. Han kan deltage fuldt ud i alle holdaktiviteter, skriver NFL i en pressemeddelelse ifølge NFL.com.

I en pressemeddelelse via Redskins forklarer Foster selv, at han accepterer bøden. Han vil altså ikke appellere dommen.

Foster, 25 år, var et førsterundevalg i NFL-draften i 2017 af San Francisco 49ers, men har hidtil haft flere problemer med loven i sin tid i NFL. Han har tidligere været anholdt for besiddelse af marijuana og våben, og det kastede en karantæne på to kampe af sig.