Weekendens nederlag til Ravens blev foreløbigt den sidste kamp, hvor Dwayne Haskins kan kalde sig NFL-starter. Han er blevet degraderet hos Football Team og i stedet starter den tidligere Panther, Kyle Allen.

Cheftræner hos Washington Football Team, Ron Rivera, har taget konsekvensen af holdets ringe start og bænket det tidligere førsterundevalg Dwayne Haskins. Det melder NFL Networks Ian Rapoport.

Der har længe været rygter om, at Haskins, der blev taget med valg nummer 15 i sidste års draft, havde en kortere og kortere snor i hovedstaden. Den er nu blevet klippet og i stedet er det Kyle Allen, som Rivera kender fra sin tid i Carolina, der skal tage sig af starterpligterne i weekendens kamp mod Rams.

Det ser dermed ud til, at Haskins’ tumultuariske tid i Washington er slut. For ikke nok med, at han er blevet bænket, så er han end ikke backup til Allen. Det er derimod den tidligere Chief og 49er, Alex Smith, der skal tage sig af den tjans.

Hvor det for Haskins nærmer sig et mareridt, så er det en solstråle historie for Alex Smith, der kun er få år fra en forfærdelig skade og et forløb, hvor han undervejs kunne have mistet livet. Selvom han ikke forventes at skulle på banen, så er det stadig afsindigt imponerende, at han er nået til et punkt, hvor det faktisk kan blive en realitet.