Washington Football Team forsøger at skabe en ny kultur, og derfor har de med det samme fyret runningback Derrius Guice, efter det kom frem, at han er blevet sigtet for en stribe voldelige episoder, der skulle være begået mod hans kæreste.

Skader har været et problem for Washington Football Teams runningback Derrius Guice i de første to år af hans karriere, men nu har han rodet sig ud i nogle helt andre og meget mere alvorlige problemer.

Runningback meldte i går sig selv til politiet, og han er nu blevet anklaget for en stribe anklagepunkter heriblandt kvælning, tre punkter vedrørende voldeligt overfald og hærværk. Kort efter anholdelsen fyrede Washington Football Team ham uden tøven.

Efter fyringen udsendte Washington Football Team en pressemeddelse:

– I torsdags fik vi kendskab til en mulig hustruvoldsrelateret hændelse vedrørende Derrius Guice. Vi informerede straks NFL og har arbejdet tæt sammen med dem gennem processen. Vi mødtes derefter med Derrius (Guice Red.) for at informere ham, at han var suspenderet fra holdet, mens vi undersøgte sagen. I eftermiddags (Fredag amerikansk tid red.) kom det frem, at han var anholdt og under anklage for flere ting. Efter en vurdering af anklagens type og en intern snak, har vi valgt at fritstille Derrius Guice med omgående virkning.

23-årige Guice har været utroligt hårdt plaget af skader i sin NFL-karriere. I sin rookiesæson i 2018 rev han korsbåndet over i pre season, og i 2019 spillede han én kamp inden en meniskskade sendte ham ud på sidelinjen det meste af sæsonen. Han nåede at komme tilbage mod slutningen af 2019-sæsonen, men i alt har Guice blot spillet 5 kampe på to år.