Carson Wentz er tilbage som startende quarterback for Washington Commanders i de sæsonafgørende kampe.

Med to spillerunder tilbage af 2022-sæsonen balancerer Washington Commanders mellem et triumferende slutspilsavancement og endnu en uforløst sæson. Med syv sejre råder Commanders aktuelt over den syvende og sidste plads i NFC-slutspillet, men efter to nederlag på stribe bliver hovedstadsklubben pustet i nakken af flere konkurrenter – deriblandt Green Bay Packers, som har fundet formen i sæsonafslutningen.

I et sidste forsøg på at holde skibet på rette kurs har Ron Rivera nu valgt at ændre quarterback-situationen igen. Således er Taylor Heinicke igen færdig som startende quarterback i Washington til fordel for … ingen ringere end Carson Wentz.

Skiftet sker i kølvandet på Commanders’ nederlag til San Francisco 49ers, hvor Heinicke bare leverede 166 yards og kastede en interception, før han blev flået ud. Ind trådte Carson Wentz, og han leverede da også en hæderlig præstation, da han ramte på 12 af 16 kast for 123 yards og et touchdown.

Carson Wentz gjorde i hvert fald nok til at overbevise Ron Rivera om, at han skal have chancen fra start i Commanders’ sidste to kampe mod Cleveland Browns og Dallas Cowboys.

Hvis Commanders vinder de to kampe, er de sikre på slutspilsavancement. De kan også nøjes med at slå Cleveland i denne uge, såfremt Packers, Seahawks og Lions alle taber. Omvendt kan Commanders også blive elimineret fra slutspillet allerede i denne spillerunde, hvis de taber til Browns og både Packers og Lions vinder deres respektive kampe på grund af tiebreakers.