En kvik Reddit-bruger har opdaget, at firmaet som ejer og bestyrer Washington Redskins’ officielle hjemmeside, ‘Redskins.com’, har registreret et nyt domæne: ‘DCSentinels.com’

For et par uger siden valgte Washingtons football-hold endelig at droppe det udskældte holdnavn ‘Redskins’ efter massivt pres fra flere af holdets største sponsorer.

Og nu har en skarp Reddit-bruger måske opdaget, hvad Washingtons nye holdnavn bliver.

Brugeren ved navn ‘Staticrush’ opdagede, at webfirmaet MarkMonitor – som ejer og bestyrer Redskins.com – den 15. juli tog ejerskab over et nyt internetdomæne: DCSentinels.com.

Ordet “sentinel” kan på dansk bedst oversættes til “en person, hvis job det er at stå vagt”.

Navnet virker meget inspireret af det tidligere XFL-holdet DC Defenders, som en kort periode også overvejede at kalde sig DC Sentinels, før valget altså faldt på Defenders.

Der er måske også hentet inspiration fra football-filmen “The Replacements” med Keanu Reaves, hvor et af holdene hedder Washington Sentinels.

Selvom DCSentinels.com nu er et optaget domæne, så ved vi endnu ikke, om det bliver holdets nye navn. Washington-holdet har kun meldt ud, at man er i gang med navneprocessen og har ikke givet nogle indikationer på, hvilke navne man overvejer.