Washington Football Teams nye kælenavn er stadig hemmeligt, men måske er de via et link kommet til at røbe det.

Washington Football Team har meldt ud, at de vil annoncere deres nye kælenavn ved en stort anlagt seance i start februar.

Men måske er de allerede kommet til at afsløre det nye navn, da et link automatisk blev viderestillet til klubbens egen webside.

Websiden “WashingtonAdmirals.com” førte nemlig mandag videre til Washington Football Teams egen officielle website, WashingtonFootball.com.

Angiveligt opdagede de hurtigt fejlen, eller blev gjort opmærksomme på, at det nye navn var blevet røbet, så nu stiller siden pludselig om til et køkkenfirma.

Dermed lader det altså til, at Admirals er det nye navn til hovedstadens NFL-hold, hvor også navne som Presidents, Red Wolves og Red Hogs har været nævnt.

Efter en opfordring til holdets fans om at indsende ideer til et nyt navn, fik klubben over 40.000 forslag ind, og mon ikke en eller flere har foreslået The Admirals.

Som et lille magisk twist på det hele, så er der allerede et hold, der hedder Washington Admirals, og som indtil for nyligt havde websiden og også har facebooksiden med navnet. Det er et Quidditch-hold… ja, altså en Harry Potter-sport, hvor mænd og kvinder løber rundt med koste mellem benene og kaster med en bold.

Men mon ikke Washingtons ejer Daniel Snyder har kastet den altid velfungerende trylleformular Multimus Cashus og overtaget domæne og tilhørende sociale medier.

Den tidligere NFL-quarterback Boomer Esiason sagde i øvrigt på sin egen podcast mandag, at Washingtons nye navn er The Admirals.

Hvor han har sin information fra, melder historien ikke noget om, men meget kunne altså tyde på, at de tidligere Washington Redskins, der i to år har heddet Washington Football Team, nu fremover skal hedde Washington Admirals.

1 KOMMENTAR

  1. To klubber der hedder Washington Admirals?

    Den ene er en sportsklub hvor alle (specielt Jon Gruden) gerne vil fange The Snitch…. Den anden er en Quidditch klub 🙂

Comments are closed.