140 kg. Så meget vejer Carlos Watkins, der scorede Cowboys sidste touchdown i torsdagens sejr over Saints.

Det hører til sjældenhederne, at defensive linjespillere scorer touchdown, men når det så sker, er det ofte både spektakulært og populært blandt holdkammeraterne. Det kaldes – med reference til en Pick Six – ofte bare for Thick Six.

Det var det også i torsdagens kamp, hvor Dallas Cowboys Carlos Watkins scorede touchdown, efter han greb bolden på et kast fra New Orleans Saints quarterback Taysom Hill.

Selvom den 140 kilo tunge forsvarsspiller næppe har haft bolden i hænderne siden han gik i high school, vidste han omgående, hvad han skulle gøre.

Han løb alt, hvad remmer og tøj kunne holde og nåede med nød og næppe de 29 yards til endzonen, touchdown, og scoring til 27-10 i Cowboys favør. Det var Taysom Hills fjerde interception i kampen.

Cowboys vandt opgøret med 27-17, er dermed 8-4 og fører fortsat NFC East divisionen inden de sidste fem kampe i grundspillet. Saints har tabt fem kampe i træk, og er gået fra 2-5 med Jameis Winston til 5-7 uden, og slutspillet ligner lidt et skib, der er sejlet for de hellige fra New Orleans.