Justin Jefferson var her, der og alle vegne mod Green Bay Packers.

Kevin O’Connell fik en flot start på tilværelsen som cheftræner for Minnesota Vikings, der besejrede ærkerivalerne fra Green Bay Packers med 23-7 i første spillerunde. Umiddelbart kunne man tro, at det var Vikings’ forsvar, der var den kampafgørende faktor, men det var receiver Justin Jefferson, som løb med overskrifterne.

Jefferson var her, der og alle vegne, hvortil han greb ni bolde for 184 yards og to scoringer, hvilket er en ny personlig rekord for den 23-årige receiver. Præstationen blev også hyldet fra lægterne, da Vikings’ fans gentagende gange råbte “M V P” efter Jefferson.

Det var tydeligt, at Kevin O’Connell havde planer om at fodre sit supervåben. O’Connell er oplært under Sean McVay i Los Angeles, hvilket kom til syne igen og igen, da Vikings’ angreb brugte flere motions og spillerne varierede deres positioner i højere grad end tidligere. Eksempelvis spillede Jefferson 41 spil som den bredt stående receiver, 12 fra slot-positionen, to med udgangspunkt bag Kirk Cousins og et helt tæt på den offensive linje.

Samlet set var det en magtdemonstration af Minnesota Vikings, Kevin O’Connell og Justin Jefferson – endda mod en stærk modstander, som flere har spået gå hele vejen i år.