Cincinnati Bengals måtte igen give fortabt, da Joe Burrow blev slagtet af Dallas Cowboys.

De forsvarende AFC-mestre er kommet skuffende fra land i 2022, hvor holdet stadigvæk har sin første sejr til gode. Søndag var det upåagtede Dallas Cowboys, der satte en kæp i hjulet på Zac Taylors mandskab, selvom førstnævnte startede Cooper Rush i Dak Prescotts skadesfravær.

Men det var ikke Cooper Rush, der blev udslagsgivende for kampens udfald. I stedet var det Cincinnati Bengals’ manglende evne til at beskytte deres bannerfører Joe Burrow, som kostede kampen. I sidste ende tillod Bengals seks sacks, hvilket var stærkt medvirkende til, at Burrow sluttede opgøret med en QB-rating på sølle 48,6 og Bengals tabte med 20-17.

Micah Parsons, Dorance Armstrong og resten af Cowboys’ forsvar gjorde med andre ord, som det passede dem. Og det er til trods for, at Bengals har investeret massivt i den offensive linje inden 2022-sæsonen, hvor La’el Collins, Alex Cappa og Ted Karras alle er blevet hentet dyrt ind for at beskytte Joe Burrow.

Spillerudskiftningen på den offensive linje skyldtes, at Bengals tillod tredje flest sacks i 2021-sæsonen med 55 styks – kun overgået af Baltimore Ravens og Chicago Bears.

Spørgsmålet er, hvor lang tid den nye offensive linje skal have, før de finder hinanden og den fornødne kemi, samt om det i givet fald er for sent til, at Bengals kan gøre sig gældende i kampen om de øverste slutspilspladser? Bengals kan trøste sig ved, at AFC North generelt er kommet ringe fra start i 2022, hvor Ravens og Steelers fører divisionen med 1-1.