I en intens affære sikrede New England Patriots sig AFC East-titlen med en 24-17 sejr over divisionsrivalerne fra Buffalo Bills.

For 11. gang i træk kan New England Patriots kalde sig vinder af AFC East-divisionen, da de med en sejr på 24-17 over Buffalo Bills sikrede sig sæsonens 12. sejr og dermed ikke kan hentes længere.

Kampen var en intens affære, der var præget af to solide forsvar, der holdt kampen tæt hele vejen igennem.

Patriots startede kampen bedst og tog en 10-3 føring, som dog på første halvlegs sidste spil blev udlignet med et opfindsomt spilkald, hvor Josh Allen kastede bolden til den offensive linjemand Dion Dawkins.

Det gav noget mometum til Bills, der snuppede føringen på et langt touchdown-kast til lynhurtige John Brown. Tom Brady og Patriots gjorde dog, som de har gjort så mange gange før, og med et langt drive i fjerde quarter bragte et Rex Burkhead-touchdown og en two point conversion holdet tilbage i føring med stillingen 24-17.

Bills havde fem minutter tilbage på uret, og skulle bruge et touchdown, og selvom Allen og Bills nåede helt ned indenfor Patriots’ 10 yard linje, holdt Patriots-forsvaret stand og sikrede sejren og divisionstitlen til Patriots.

Se også: Sådan ser slutspillet ud lige nu
Se også: Se stillinger i alle NFLs 8 divisioner

Med sejren kan Patriots sikre sig andetseed og en uge som oversidder i slutspillet med en sejr over Miami Dolphins i sidste spillerunde. Buffalo Bills vil uanset udfaldet af sidste spillerunde være femteseed i AFC-slutspillet.