Uden at anstrenge sig vandt Kansas City Chiefs med 26-3 over Chicago Bears, og dermed er Patrick Mahomes og co. stadig inde i kampen om en friuge i slutspillet

I det første møde mellem Mitchell Trubisky og Patrick Mahomes trak sidstnævnte det længste strå. Begge blev draftet i første runde for to år siden, og mon ikke Bears gerne ville lave den draft om.

Mahomes blev taget 10, har siden taget ligaen med storm og Chiefs er blandt årets Super Bowl favoritter, mens Bears tog Trubisky med pick nr. 2, har haft en skuffende sæson og det allerede inden søndag stod klart, at de misser plaýoffs i år.

Mahomes spillede sin 30. NFL-kamp og blev den hurtigste quarterback i historien til at nå 9.000 kaste-yards (Kurt Warner gjorder det på 32 kampe). Mahomes var 23 af 33 for 251 yards med to touchdowns. , giving him 9,238 in three seasons.

Mahomes er nu oppe på 75 touchdown-kast, hvilket også er flest af alle i historien efter 30 kampe.

Også Travis Kelce satte rekord, da han blev den første tight end fire 1.000-yard sæsoner i træk. Han greb otte bolde for 74 yards og et touchdown.

Chiefs forsvar holdt Bears til tre point og lader til at toppe på de helt rigtige tidspunkt. Steve Spagnuolos tropper har kun tilladt to field goals de sidste to uger.

Læs også: Sådan ser slutspillet ud lige nu
Læs også: Se stillingen i NFLs 8 divisioner

Se alle højdepunkter her: