Wide receiver Michael Floyd gik fra at være en udstødt NFL-spiller til Super Bowl-vinder, og det er langt fra faldet i god jord hos alle. Floyd er dog bare glad for at være endt på et hold, der “elsker ham.”

For otte dage siden kunne wide receiver Malcolm Floyd slå en krølle på en sæson, der tog ham fra bunden og til toppen. I starten af december blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel og straks fritstillet af Arizona Cardinals. New England Patriots samlede dog den kontroversielle atlet op, og to måneder senere kunne Floyd kysse Vince Lombardi-trofæet som Super Bowl-mester.


Som det fremgår af wide receiverens tweet kort efter triumfen, var der tale om en kovending af de større, og Floyds “succes” blev ikke modtaget med positivitet af alle. Langt fra.


Nu har Floyd så forklaret, hvordan han oplevede reaktionerne i kølvandet på Super Bowl LI.
“Negative tilfældige personer sagde de mest skøre ting. Jeg mener, det var nok mest Arizona-folk, men de tror bare, at jeg ikke er ked af, hvad jeg gjorde, eller at jeg ikke respekterede Arizona,” sagde Floyd til ESPN og uddybede:
“Det jeg mener, er, at ‘jeg begik en fejl. Jeg er ked af det, jeg gjorde. Og jeg forsøger at komme videre.’ Jeg tror, at nogle folk ikke ville se mig få succes. Jeg tror, der er mange folk derude, der ikke har lyst til at se folk være succesfulde. Du er nødt til at få det bedste ud af det. Jeg endte på et hold, der elskede mig, og jeg var rent faktisk succesfuld.”
Michael Floyd spillede i to kampe i grundspillet med fire grebne bolde for 42 yards og et touchdown til følge. I slutspillet havde han ikke den store indflydelse, men greb en enkelt bold.
Nu er spørgsmålet så, om wide receiveren også vil være at finde i Patriots’ trup, når sæsonen siger 2017.