Steelers og Panthers har slået en handel af, der sender Diontae Johnson til Carolina, mens Donte Jackson ryger til Pittsburgh.

Bryce Young har fået et nyt våben at lege med. Carolina Panthers og Pittsburgh Steelers har indgået en aftale, som sender Diontae Johnson til North Carolina, mens cornerback Donte Jackson ryger den anden vej til Pennsylvania. Derudover sender Steelers det 240. valg afsted til Panthers, mens de modtager det 178. valg i 2024-draften i bytte.

Med Diontae Johnson ombord får Bryce Youngs receiverkorps en tiltrængt saltvandsindsprøjtning. Diontae Johnson fik sit store gennembrud som professionel i 2021-sæsonen, hvor han greb 107 bolde for 1.161 yards og otte touchdowns og etablerede sig som Ben Roethlisbergers favoritmål. På den baggrund blev Johnson også stemt i sin første og hidtil eneste Pro Bowl.

Siden da har Diontae Johnson – ligesom resten af Steelers’ angreb – kæmpet med at finde melodien under Matt Canada og med Kenny Pickett ved roret. Faktisk scorede Johnson ikke et eneste touchdown i 2022-sæsonen. Derfor var det opløftende at se Johnson levere en relativt bedre sæson i fjor, hvor han greb 51 bolde for 717 yards og fem touchdowns.

Med handlen er Russell Wilson nu efterladt med George Pickens og tight end Pat Freiermuth som sine primære våben i Pittsburgh. Ud over de to tæller receiverkorpset mindre profilerede spillere som Marquez Callaway, Denzel Mims og Miles Boykin. Derfor må vi forvente, at Steelers kommer til at opsøge en receiver eller to i den kommende draft.

Pittsburgh Steelers kan derimod glæde sig over, at de får fingrene i cornerback Donte Jackson. Carolina Panthers valgte oprindeligt Jackson i 2. runde af 2018-draften, og siden da har han spillet 80 kampe og seks sæsoner i Charlotte. Samlet set står Jackson noteret for 302 tacklinger, tre forcerede fumbles og hele 14 interceptions som professionel.