En kæmpehandel mellem Chiefs og Ravens er faldet på plads.

Baltimore Ravens og Kansas City Chiefs er fredag aften blevet enige om en stor handel.

Offensive tackle Orlando Brown Jr. sendes således fra Ravens til Chiefs sammen med et andenrundevalg i år og et sjetterundevalg næste år. I bytte får Baltimore et førsterundevalg – nummer 31 – et tredjerundevalg og et fjerderundevalg i år samt et femterundevalg næste år.

Det skriver flere medier, heriblandt ESPN.

24-årige Orlando Brown Jr., der er søn af legenden Orlando Brown, har været starter hos Baltimore Ravens i de seneste tre sæsoner, og han har præsteret forrygende. I de to seneste sæsoner er han blevet udtaget til Pro Bowl.

I foråret tweetede Brown Jr. dog, at han betragtede sig selv som venstre tackle i stedet for højre tackle, som han oftest har spillet hos Ravens, og det skabte røre. Hos Baltimore er Ronnie Stanley nemlig venstre tackle.

Lige siden har der været trade-rygter, og en handel er nu faldet på plads.

Kansas City Chiefs fortsætter med handlen med at opgradere deres offensive linje, som blev udstillet i Super Bowl mod Tampa Bay Buccaneers. De har nu hentet Orlando Brown Jr. til en pladsen som venstre tackle, mens de hentede Joe Thuney, Kyle Long og Austin Blythe i free agency. Det begynder at se yderst fornuftigt ud for Patrick Mahomes og kompagni.

Baltimore Ravens ventes at erstatte Orlando Brown Jr. med den tidligere Pittsburgh Steeler Alejandro Villanueva.