Allerede i januar vidste Zach Ertz, at hans tid hos Eagles var begrænset. Han vidste, at en handel var tæt på og selvom han tidligere udtrykte ønske om at gøre sin karriere færdig hos Eagles, så er han nu officielt handlet til Arizona Cardinals.

Eagles har sendt den 30-årige tight end Zach Ertz til Arizona Cardinals i bytte for et 5. rundevalg og rookie Tay Gowan. Dermed er der endelig afklaring omkring Ertz situation, som har stået på i et par år.

“Jeg sad og græd i en halv time efter nederlaget i torsdags mod Tampa Bay Buccaneers. Ingen af de andre drenge vidste noget, og det gjorde ondt, men jeg kunne ikke gøre så meget andet.” siger Ertz om sin sidste kamp i den grønne uniform.

“Det var helt specielt. I januar mod Washington var der ingen fans på stadion, så det var en mærkelig oplevelse. Jeg er glad for, at det ikke sluttede på den måde”

Cardinals startende tight end, Max Williams er ude resten af sæsonen, og Cardinals mangler derfor en supplement til den giftige wide receiver gruppe. Derfor har de hentet 30-årige Zach Ertz hos Eagles for et 5. rundevalg.

Et 5. rundevalg for Zac Ertz lyder måske ikke af meget for den almindelige NFL fan, men Ertz har ikke været lige så dominerende, som i eksempelvis 2017 eller 2018. hvor han greb for mere end 1.000 yards 8 touchdowns pr sæson.

Han slutter Eagles karrieren med 2. flest grebne bolde – kun overgået af Harold Carmichael, som greb 10 bolde flere.