New York Jets sender en af ligaens dygtigste forsvarsspillere til Seattle Seahawks.

Jamal Adams kan snart kalde sig en Seattle Seahawk.

Den dygtige safety har længe været rygtet væk fra New York Jets, og nu har han også fået sin vilje. Lørdag aften dansk tid er Jets og Seahawks blevet enige om en handel, der sender Jamal Adams og et fjerderundevalg i 2022 til Seattle.

I bytte får Jets safetyen Bradley McDougald, et førsterundevalg og et tredjerundevalg i 2021 samt et førsterundevalg i 2022.

Det erfarer Adam Schefter, der er NFL-insider hos ESPN, samt Ian Rapoport, som er insider hos NFL.com.

Jamal Adams, der er 24 år, har spillet de seneste tre sæsoner for Jets, siden de valgte ham i første runde af NFL-draften i 2017. I den seneste har han dog været utilfreds med situation i New Jersey, og senest var han ude og kritisere cheftræner Adam Gase.

– Jeg føler ikke, at han (Adam Gase, red.) er den rigtige leder for dette hold, hvis de skal have succes. Som leder er det noget, der virkelig generer mig, at han ikke har et forhold til alle i bygningen, sagde Adams til New York Daily News fredag.

Seattle Seahawks får nu glæde af Adams i de kommende to sæsoner, hvor han er på kontrakt, men det er ikke utænkeligt, at de vil forlænge aftalen med ham inden længe. Han har i hvert fald også selv ønsket en ny kontrakt.