Chargers har tabt de sidste 10 divisionsopgør og Panthers har aldrig haft to sæsoner i træk med flere sejre end nederlag. Bliv helt klar til ugens opgør med stats til alle kampene.

San Diego Chargers (1-4) mod Denver Broncos (4-1) – Fredag kl. 02:25
Broncos har vundet de fem seneste opgør mod Chargers, og også vundet de fem seneste gange, de to hold har mødt hinanden i San Diego. Broncos quarterback Trevor Siemian er stadig ubesejret og har kastet fem touchdown og nul interception på udebane. Demaryius Thomas har grebet et touchdown i de sidste tre kampe og har i de sidste otte opgør mod Chargers grebet otte touchdowns. Von Miller har 11,5 sacks i de sidste syv kampe, og har 11 sacks i de sidste 10 kampe mod Chargers.

Chargers har tabt de sidste 10 AFC West-opgør. I NFLs historie er der kun 117 hold, der har scoret over 150 point i de første fem kampe. Chargers er det eneste 1-4 hold blandt disse (ingen 0-5). Philip Rivers har kastet for over 300 yards i de sidste 3 kampe, og runningback Melvin Gordon fører NFL med syv touchdowns. Linebacker Melvin Ingram har haft et sack mod Broncos i de sidste 3 opgør mellem holdene. Charers’ førsterundevalg, Joey Bosa, havde to sacks i søndags.

Buffalo Bills (3-2) mod San Francisco 49ers (1-4) – Søndag kl. 19:00
Det er kun 12. gang, de to hold mødes. 49ers har vundet tre ud af de sidste fire, og sidste gang de mødtes vandt 49ers 45-3. I den kamp løb Kaepernick et 16 yards touchdown. Runningback Carlos Hyde har løbet seks touchdowns, hvilket et flest i NFL sammen med Melvin Gordon. Sidste gang Torrey Smith mødte Bills havde han 166 yards og et touchdown

Bills har vundet de sidste tre kampe, og Tyrod Taylor har vundet de sidste tre opgør mod NFC-hold. Bills har AFCs bedste turnover differential med +9. 33-årige outside-linebacker Lorenzo Alexander havde 3 sacks i søndagens kamp mod Rams og fører nu NFL med syv i sæsonen. En anden der også gør det godt er linebacker Zach Brown. Han deler førstepladsen for flest tacklinger i NFL med 57 styks. Cornerback Stephon Gillmore har tre interceptions i hans seneste tre kampe mod NFC-hold.

Chicago Bears (1-4) mod Jacksonville Jaguars (1-3) – Søndag kl. 19:00
Søndagens opgør bliver det kun syvende opgør mellem de to hold. Bears har vundet tre af de seneste fire. Blake Bortles har kastet over 2 touchdowns i de sidste 3 kampe. Siden starten af 2015 fører wide receivere Allen Robinson NFL med 17 grebne touchdowns. Rookie Yannick Ngakoue har flest sacks blandt rookies med 3 styks.

Brian Hoyer har i de sidste tre kampe kastet for over 300 yards og 2 touchdowns. Han har næstflest kasteforsøg i NFL uden en interceptions. Rookierunningback Jordan Howard har i begge sine starter løbet for over 100 yards. Pass-rusher Willie Young havde 3 sacks i søndags og har har nu 5 i de sidste 4 kampe mod AFC.

Detroit Lions (2-3) mod Los Angeles Rams (3-2) – Søndag kl. 19:00
Sidste års 21-14 sejr var den fjerde i seks forsøg for Jeff Fisher mod Lions. I den kamp havde Todd Gurley 140 løbeyards og Aaron Donald havde tre sacks. Linebacker Alec Ogletree har seks tacklinger eller derover i de sidste 11 kampe. Cornerback Trumaine Johnson er kommet i vejen for 10 kast, deriblandt én interception i de sidste 3 kampe.

Lions’ quarterback, Matthew Stafford, har en passer-rating på over 100 i seks af de sidste otte hjemmekampe. Lions har flere solide pass-rushere. Ziggy Ansah har 6,5 sacks i de sidste seks hjemmekampe, Devin Taylor har seks sacks i de sidste fem hjemmekampe og Kerry Hyder er toer i NFC med 5 sacks i denne sæson.

Miami Dolphins (1-4) mod Pittsburgh Steelers (4-1) – Søndag kl. 19.00
Steelers har vundet fem af de sidste seks opgør mod Dolphins. Quarterback Ben Roethlisberger, der fik sin første start i karrieren mod Dolphins i 2004, har fået den bedste start på sæsonen nogensinde af en Steelers quarterback. Han har sat rekord for både touchdowns og yards efter de første fem kampe i en sæson. Le’Veon Bell fører NFL med et gennemsnit på 135 yards totalt pr. kamp siden 2014. Antonio Brown føre NFL i yards, catches, 100-yards kampe og touchdowns siden 2013. Steelers er det eneste hold med to receivere over 400 yards i år (Brown og Coates).

Ryan Tannehill vandt det eneste opgør, han har spillet mod Steelers i karrieren. Siden starten på sidste sæson har Jarvis Landry 144 grebne bolde, hvilket er tredjeflest i NFL. I 2014 havde Kenny Stills, da han spillede for Saints, 162 yards og et touchdown mod Steelers. Siden starten af 2015-sæsonen er Dolphins’ safety Reshad Jones den eneste spiller med over 180 tacklinger, 5 interceptions eller derover og minimum 2 sacks.

New England Patriots (1-4) mod Cincinnati Bengals (2-3) – Søndag kl. 19:00
Patriots har vundet fem af de sidste seks, og kun én gang ud af seks mulige har Marvin Lewis slået Patriots. Sidste gang de to hold mødtes vandt Partriots med hele 43-17. Andy Dalton fører AFC med hele 1.503 yards efter de første fem kampe. A.J. Green har flest grebne yards i AFC med 518. Geno Atkins har 42,5 sacks siden 2011, hvilket er flest i NFL blandt defensive-tackles.

Patriots har vundet 27 ud af de sidste 30 opgør på hjemmebane, og quarterback Tom Brady har kun tabt 18 ud af 130 hjemmekampe i sin karriere. Rob Gronkoski er så småt tilbage fra sin skade og hans 65 touchdowns siden 2010 er flest af alle i NFL. Martellus Bennett havde 3 touchdowns i sidste weekend og har siden 2012 fjerdeflest grebne bolde blandt tight-ends.

New Orleans Saints (1-3) mod Carolina Panthers (1-4) – Søndag kl. 19:00

Panthers har vundet fire ud af de sidste fem mod Saints og fører 23-19 i indbyrdes opgør gennem historien. De to hold har dog kun vundet én kamp hver i år, og hvis ikke Panthers vinder syv af de sidste elleve vil en kedelig trend fortsætte. Panthers har nemlig aldrig nogensinde haft to sæsoner i træk med flere sejre end nederlag (sidste år 15-1).

Cam Newton kastede for fem touchdowns i de sidste opgør mod Saints. Greg Olsen har grebet for fjerdeflest yards af alle og klart flest blandt tight-ends i NFL i år. Thomas Davis har i de sidste to kampe mod Saints forceret en fumble. Luke Kuechly deler førstepladsen for flest tacklinger i NFL med 57 tacklinger.

Drew Brees har kastet 27 touchdowns i de sidste syv hjemmekampe, et snit på næsten fire pr. kamp. Wide-receiver Brandin Cooks har grebet et touchdown i seks ud af de syv seneste hjemmekampe. Rookie Michael Thomas har grebet et touchdown i de sidste to kampe. Forsvarsprofilen Cameron Jordan har fem sacks i de sidste seks kampe mod Panthers.

New York Giants (2-3) mod Baltimore Ravens (3-2) – Søndag kl. 19:00

Ravens fyrede deres offensive koordinator Marc Trestman efter sidste uges kamp. Det skyldes bl.a., at han ikke udnyttede den varme Terrence West. Runningbacken snitter 5 flotte yards pr. løb med over 95 yards i de sidste to kampe. Joe Flacco har vundet 7 ud af de sidste 10 kampe mod NFC-hold. Dennis Pitta har flest grebne bolde blandt AFC-tight ends med 28. Terrelle Suggs har minimum et halvt sack i de sidste fem kampe mod et NFC-hold.

Eli Manning er blot ét touchdown fra at blive den 8. quarterback til at nå 300 touchdowns. Han har haft over 300 yards i de sidste 3 hjemmekampe. Odell Beckham snitter 117 yards mod AFC-hold og har 5 touchdowns i syv kampe.

Tennessee Titans (2-3) mod Cleveland Browns (0-5) – Søndag kl. 19:00
Sidste gang de to hold mødtes førte Johnny Manziel Browns til en 28-14 sejr med 3 touchdowns. Denne gang bliver Browns’ quarterback igen rookie Cody Kessler, der har kastet et touchdown i de sidste to kampe. Runningback Isaiah Crowell har tredjeflest løbeyards i AFC med 416yards. Joe Thomas er den eneste offensive linjemand nogensinde i NFL-historien til at blive valgt som pro-bowler i sine første ni sæsoner og har aldrig misset en kamp.

Siden 2013 fører runninback DeMarco Murray NFL med 31 løbetouchdowns. Siden starten på sidste sæson er Delanie Walker den tight-end mest næstflest grebne yards og delt toer i grebne bolde.

Washington Redskins (3-2) mod Philadelphia Eagles (2-3) – Søndag kl. 19:00
Redskins og Eagles har mødt hinanden 161 gange før og Redskins fører indbyrdes med 83 sejre. De har også vundet de sidste tre opgør, og sidste gang kastede Kirk Cousins for 365 yards og fire touchdowns. To af disse gik til Jordan Reed, der også har minimum syv grebne bolde i tre af de sidste fire hjemmekampe.

Carson Wentz kastede sin første interception i sidste uge efter 135 forsøg. Næstflest nogensinde af en rookie kun overgået af Dak Prescott i Dallas. Jordan Matthews har grebet fire touchdowns i de sidste tre opgør mod NFC East-hold. Fletcher Cox havde to sacks i seneste kamp mod Redskins og har tre sacks de sidste to uger.

Oakland Raiders (4-1) mod Kansas City Chiefs (2-2) – Søndag kl. 22.05
Chiefs har vundet 5 af de sidste seks kampe mod Raiders og fører den indbyrdes serie med 58 sejre i 111 opgør. Derudover har Chiefs  vundet de sidste seks divisionsopgør, og Andy Reids er 15-2, når hans hold ugen før har haft bye-week. Jamaal Charles har otte touchdowns i hans seneste fire kampe mod Raiders. Cornerback Marcus Peters har fem interceptions i de sidste fire udekampe.

Derek Carr har kastet 11 touchdowns,tredjeflest i NFL, og har den tredjebedste passer-rating i AFC. Fem af disse er gået til Michael Crabtree, der med de fem deler førstepladsen i NFL for grebne touchdowns. Khalil Mack har syv sacks i de sidste fem divisionsopgør. Reggie Nelson er den eneste spiller med over 30 interceptions og minimum 5 sacks i ligaen.

Green Bay Packers (3-1) mod Dallas Cowboys (4-1) – Søndag kl. 22.25
I søndags blev Cowboys de første hold nogensinde med en quarterback med over 1000 kasteyards og en runningback med over 500 løbeyards i de første fem kampe. Quarterback Dak Presscott forøger også rekorden for flest kast uden en interception af en rookie, hver eneste gang han ikke bliver interceptet. Lige nu har han 155. Med otte kast mere slår han rekorden for flest kast uden en interception til at starte karrieren. Den har Tom Brady lige nu med 162.

Aaron Rodgers har den bedste passer rating i NFL på hjemmebane, men i år rammer han på den laveste procentdel af sine kast blandt alle quarterbacks i NFL. Jordy Nelson har grebet et touchdown i de sidste fire kampe. Kampen bliver samtidig et opgør mellem det bedste løbeangreb og det bedste løbeforsvar. Packers tillader kun 2 yards pr. løb i år, hvorimod Cowboys i snit løber bolden for 155 yards pr. kamp.

Seattle Seahawks (3-1) mod Atlanta Falcons (4-1) – Søndag kl. 22.25
Opgøret bliver det første mod sit tidligere hold for Falcons’ head-coach, Dan Quinn. Quinn var koordinator på de to Seattle-hold, der nåede Super Bowl i 2013 og 2014. Falcons og Quinn fører NFL i offensive yards pr. kamp, og quarterback Matt Ryan har flest kasteyards i NFL i år. Runningback DeVonta Freeman har løbet et touchdown i de sidste tre kampe, og runningbackkollega Tevin Colemann har fem touchdowns i de sidste fire kampe. Wide Receiver Julio Jones har grebet tredjeflest yards i NFL, blot to yards færre end førende Marvin Jones.

Receiver Doug Baldwin har grebet et touchdown og otte i alt i de sidste fem hjemmekampe. Jimmy Graham har grebet for over 100 yards i de sidste to opgør og har otte touchdown i karrieren mod Falcons. Linebacker K.J. Wright har haft minimum seks tacklinger i de sidste 13 kampe. Cornerback Richard Sherman har 28 interceptions siden starten af 2010, flest af alle.

Houston Texans (3-2) mod Indianapolis Colts (3-2) – Mandag kl. 02:30
Sidste gang de to hold mødtes vandt Texans en sjælden sejr. I de seks opgør forud for den havde Colts vundet. Andrew Luck var dog ikke med i det opgør, og han har vundet de sidste fem opgør mod Texans. Runningback Frank Gore passerede i søndags Jim Brown på niendepladsen for flest løbeyards i karrieren. Colts er dog det eneste hold i år, der ikke har løbet for 100 yards i en kamp endnu. T.Y. Hilton har sat sin personlige rekord for grebne yards og touchdowns i kampe mod Texans. Et touchdown natten til mandag vil være fjerde kamp i træk for ham.

Brock Osweiler er ubesejret på hjemmebane for Texans. Receiver Will Fuller har flest grebne yards blandt rookies med 327 yards. Outside linebacker Whitney Mercilus har ti sacks i de sidste syv kampe.

 

Arizona Cardinals (2-3) mod New York Jets (1-4) – Tirsdag kl. 02:30
Jets har vundet de sidste seks opgør mod Cardinals, og sidste gang var i 2012, hvor Jets vandt 7-6. Det bliver første gang, at den tidligere Cardinals defensive koordinator, Todd Bowler, møder det hold, han kom fra inden Jets. Wide-receiver Brandon Marshall har 16 touchdowns i 21 kampe hos Jets og har grebet for over 100 yards i syv ud af de sidste elleve kampe. Unge Leonard Williams har 7,5 sacks i de sidste 10 kampe.

Runningback David Johnson har flere kombinerede løbe- og grebneyards end alle andre spillere i NFL i år. Wide-receiver Larry Fitzgerald har grebet i et touchdown i de sidste fem hjemmekampe. Pass-rusher Markus Goldens seks sacks er tredjeflest i NFL i år. Makker Chandler Jones har mødt Jets syv gange i karrieren og har lavet seks sacks.