NFL og mad går bare godt sammen. Især når vi snakker Thanksgiving.

Nu kan du fejre den amerikanske helligdag på en helt særlig måde, når vi blænder op for to kampe i BigBio Herlev med mad, underholdning og NFL på det store lærred.

Kom til Thanksgiving football fest med LA Travel, Gul Klud og Claus Elming d. 25 november og måske går du derfra ikke kun med fuld mave og en god oplevelse, men også med en NFL-rejse til London i 2022.  

Claus Elming

Thanksgiving-party med Claus Elming
Aftenens vært er Claus Elming, og der vil være den helt store menu fra Restaurant Bone’s.

Tilmeld dig nu, men skynd dig for der er kun 160 pladser. Kom med til en sjov aften med masser af andre NFL-fans og husk at tage din kamptrøje på!

Din Thanksgiving med Gul Klud begynder allerede kl 15:30 og slutter først lang tid efter normale menneskers sengetid. Du kan skære lidt af på dagen i begge ender, hvis du ikke kan nå det så tidligt eller måske gerne vil hjem efter første kamp.

Det får du med i prisen
– Spisning på Restaurant Bone’s Herlev
– 2 direkte Thanksgiving NFL-kampe i Big Bio Herlev
– 1x Popcorn ved ankomst til biografen
– Oplæg og underholdning ved Claus Elming
– Konkurrencer med en tur til NFL i London 2022

Bemærk: Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan selvfølgelig købes hele aftenen, både på Bone’s og i BigBio

Pris: kr. 695 pr. person – køb dine billetter nu

Buffet hos Restaurant Bone’s
Vi har reserveret hele Restaurant Bone’s i Herlev, som står klar med den store buffet til dig. Spis alt hvad du kan af ribs, kylling, kartofler, 3 forskellige slags sovs og selvfølgelig Bone’s kæmpe salatbar. Dørene åbnes kl. 15:30 og sidste servering er 17:45.

Kl. 18:00 rykker vi samlet over til Big Bio som ligger lige ved siden af, hvor Claus Elming vil stå for optakten til aftenens to kampe, som du kan nyde på en skærm, der er lidt større end din 32 tommers hjemme i stuen…

Thanksgiving i Big Bio Herlev
Big Bio Herlev vil skabe rammerne om selve spillet på banen denne fantastiske NFL-aften.

Se kampene på det store lærred i knivskarp kvalitet. Bag lærredet gemmer sig et par gigantiske subwoofere og i loftet hænger 3-vejs højtalere, som tilsammen giver en unik lyd oplevelse, der nok skal blæse dig omkuld, når tilskuerne jubler efter et touchdown eller et stort hit.

Og nå ja, så har salen de helt store lænestole, så du bare kan læne dig tilbage, smide benene op og nye kampene – eller tage en lur, hvis du føler for det. Vi lover at vække dig efter kamp 2.

To Thanksgiving kampe direkte fra USA
Traditionen tro er det Lions og Cowboys, der har hjemmebane på Thanksgiving, og mens der ikke er så meget på spil i den første kamp, så er der for alvor noget på højkant i kamp to.

Kl. 18:30 Detroit Lions – Chicago Bears
Det mest spændende i kampen mellem de to NFC North divisionsrivaler er velsagtens, om Lions kan få sæsonens første sejr. De har været så tæt på ved flere lejligheder, men har stadig ikke smagt sejrens sødme i 2021. Modstanderen Chicago Bears kommer med en af NFLs nye unge stjerner i quarterback Justin Fields, som går en stor fremtid i møde.
Bears kæmper stadig med om en slutspilsplads og en sejr i Detroit er vigtig, men Lions har ofte leveret store overraskelser på netop Thanksgiving.

Kl. 22:30 Dallas Cowboys – Las Vegas Raiders 
Vi viser naturligvis også den næste kamp på Thanksgiving, og her er der valuta for alle pengene. Cowboys tager imod Raiders i en kamp, der er vigtig for begge mandskaber. Cowboys fører NFC South divisionen og ligger til en plads i slutspillet, og en sejr kan hjælpe dem i kampen om at blive 1. seed i hele NFC-halvdelen. Las Vegas Raiders håber også på en plads i slutspillet og er kommet fint fra land i 2021. En sejr her kan måske være med til at give dem en overraskende førsteplads i AFC West divisionen.

Vi glæder os til at se dig, men skynd dig for vi har kun 160 pladser og de første mange pladser er allerede solgt.