Tennessee Titans’ mesterskabsdrømme har fået en saltvandsindsprøjtning med Derrick Henrys tilbagevenden.

Det har været en mageløs og turbulent sæson i Nashville, hvor Mike Vrabel har overvundet alle odds ved at navigere sit mandskab fornemt igennem et regulært skadeshelvede. Samlet set har Tennessee Titans haft 53 spillere på ‘injured reserve’-listen i 2021, hvilket er femte flest i NFL, men alligevel indtager holdet førersædet i AFC inden 18. spillerunde.

Og med slutspillet for døren kan Tennessee Titans omsider mønstre tæt på stærkeste opstilling igen. Deriblandt er Derrick Henry vendt tilbage på træningsbanen efter at have døjet med fodskade, som har holdt ham ude siden oktober 2021.

Mike Vrabel blev spurgt til Derrick Henrys kampform på sit pressemøde inden Titans’ sæsonfinale mod Houston Texans, og dér var han klar i mælet:

– Han (Derrick Henry, red.) har set fantastisk ud i de to dage, vi har haft ham tilbage på træningsbanen. Vi fortsætter med at se ham an, men han er bestemt i god form, og jeg tror, at han – i teorien – kunne spille allerede på søndag, udtalte Mike Vrabel via ‘The Tennessean’.

Tennessee Titans har siden pressekonferencen meldt ud, at Derrick Henry ikke kommer i aktion i 18. spillerunde, men at han spares til slutspillet. I stedet må Henry bruge træningsbanen og sine holdkammerater til at få banket noget rust af.

Inden sin fodskade var Derrick Henry ubetinget ligaens bedste runningback – og en magtfaktor i NFL. I sine otte kampe nåede Henry at løbe for 937 yards og 10 touchdowns, hvilket stadigvæk er sjette flest løbe-yards i NFL!