Tennessee Titans runningback Derrick Henry tog endnu et skridt mod at blive klar til lørdagens playoff-kamp mod Bengals.

Opdateret: Titans aktiverede fredag Derrick Henry. Dermed er han med i lørdagens playoff-kamp

Lørdag træder Tennessee Titans ind i slutspillet. Som første-seed i AFC-halvdelen sad de over i Wild Card weekenden, og den ekstra friuge kan vise sig meget værdifuld.

Flere af holdets største stjerner meldes fit for fight. Og der er fokus ikke mindst på runningback Derrick Henry, der ligner en mand på vej mod comeback.

Onsdag trænede Titans med udstyr – Henrys første i to en halv måned – og en af øvelserne gik ud på, at holdets forsvarsspillere skulle hamre ind i Derrick Henry (eller var det omvendt?).

Henry tog imod de mange hits uden synderlige problemer, men Titans ønsker at teste ham yderligere torsdag og fredag, inden de tager beslutningen om at aktivere ham til lørdages slutspilskamp mod Cincinnati Bengals. Der forlyder i øvrigt ikke noget om, hvordan forsvarsspillerne har det.

Træner Mike Vrabel sagde efterfølgende, at de ønskede at kopiere nogle af de ting, som Henry vil blive bedt om at gøre, hvis han klæder om på lørdag. Selv smilede Derrick Henry bare skælmsk på spørgsmålet, om han spiller, med svaret: “Vi får se”.

Henry blev sat på NFLs skadesliste d. 1. november på grund af en brækket fod, som han pådrog sig i holdets 34-31 sejr over Indianapolis Colts i spilleuge 8.

Læs også: Sådan spilles Divisionsrunden i slutspillet