Tennessee Titans-runningback, Dion Lewis, langer ud efter New England Patriots efter Titans’ suveræne sejr søndag. Angrebsprofilen kalder sin tidligere klub for “billig.”

New England Patriots fik søndag en større røvfuld, da de forsvarende AFC-mestre blev besejret 34-10 af Titans i Tennessee.

Titans dominerede kampen fra start til slut, og sejren var især ekstra sød for en håndfuld tidligere Patriots-spillere som Logan Ryan, Malcolm Butler og Dion Lewis. Sidstnævnte lagde ikke skjul på sin begejstring over sejren og kunne ikke dy sig for at sende en provokerende kommentar i retning af hans tidligere arbejdsgiver.

Selvfølgelig er det personligt. Det er det, der sker, når du er billig. Så får du en røvfuld.

Lewis fik sit store NFL-gennembrud for Patriots sidste år, men blev ikke belønnet med en stor kontrakt af Bill Belichick. I stedet tilbød Titans en fireårig aftale til 20 millioner dollars, som runningbacken sagde ja til.

Tom Brady tager dog ikke kommentaren fra Lewis så tungt. Det fortæller han mandag i et interview med WEEI.

– Det er en følelsesmæssig ting. Jeg tror, at folk har forskellige emotionelle følelser. Dion havde en fremragende karriere her. Det er hårdt at se dygtige spillere gå, og jeg ved, at det ikke er første gang. Det er sket for mange spillere. Jeg er sikker på, at når de tager til andre klubber, vil de virkelig gerne slå os. Jeg forstår følelserne. Det er bare en del af sporten, siger Brady og tilføjer:

– Jeg giver dem kredit. De slog os. Når du vinder, kan du sige en masse. Det er realiteterne.

Tennessee Titans er 5-4 efter kampen, mens Patriots på 7-3 sidder over i den kommende spillerunde.