Tight end Delanie Walker har fået yderligere to år på sin kontrakt, så han nu er at finde i Tennessee Titans til og med udgangen af 2020-sæsonen. Walker får 23,2 millioner dollars de næste tre år.

Marcus Mariota har stadig sit gennembrud i NFL til gode. Måske kommer det i år, måske ikke. Men én ting er i hvert fald sikkert. Tennessee Titans-quarterbacken får fortsat hjælp fra bundsolide Delanie Walker i de kommende sæsoner.

Den alsidige tight end har underskrevet en toårig kontraktforlængelse, der betyder, at han skal gribe bolde fra Mariota til og med 2020-sæsonen. Forlængelsen indeholder i alt 17 millioner dollars, hvoraf 12,76 millioner dollars er garanteret.

Samlet set er Walkers kontrakt med Titans på 23,2 millioner dollars over tre år, hvilket gør ham til den ottende bedst betalte tight end i NFL.

33-årige Walker har været stabiliteten selv, siden han byttede San Francisco ud med Tennessee i 2013. I de seneste fire sæsoner har rundet 800 yards og 60 grebne bolde, og det tyder på, at han stadig har noget tilbage i tanken.

Det tror Titans tydeligvis.

Skriv en kommentar