Han afgjorde Super Bowl 49, men skal nu ud og finde en ny arbejdsgiver, efter Titans valgte at fritstille Malcolm Butler.

Malcolm Butlers lukrative kontrakt med Titans nåede kun gennem sit tredje år, skriver NFL.com.

Titans har fritstillet cornerbacken om efter et par skuffende år hos klubben. Butler ankom til Tennessee i 2018 med en fornem kontrakt i hånden til en værdi af 61,25 millioner dollars med 24 millioner dollars garanteret i 2018.

På det tidspunkt virkede det rimeligt for en spiller, der var gået fra ukendt til Super Bowl helt, da han lavede den afgørende interception i Super Bowl LXIX (49) for New England Patriots imod Seattle Seahawks.

Sammen med Stephon Gilmore blev han en del af en af NFLs duoer på cornerback, men han faldt i unåde hos Bill Belichick, og af uransagelige årsager blev han bænket i Patriots Super Bowl nederlag til Philadelphia Eagles i 2018.

To måneder senere var han fortid i klubben, men kunne til gengæld tage hul på et nyt kapitel i karrieren, da Tennesee Titans og den tidligere Patriots-linebacker Mike Vrabel stod klar med en kontrakt.

Nu er den 31-årige cornerback arbejdsløs, og ved at fritstille ham sparer Titans 10 millioner dollars på lønloftet.

Butler spillede hhv 16, 9 og 16 kampe for Titans i sine tre år i klubben, men lavede kun to interceptions og levede ikke op de høje forventninger han kom med.