Wide receiver Julio Jones siger farvel til Atlanta Falcons efter 13 sæsoner i klubben.

Efter diverse rygter og masser af klubber, der viste interesse for Julio Jones, så blev det til sidst Tennessee Titans, der fik fat i den eftertragtede receiver.

Titans skal af med et anden-runde pick i næste års draft, plus det løse, men får til gengæld en af NFL-historiens bedste receivere, som stadig spiller på et meget højt niveau.

Inden sæsonen blev Titans offensive koordinator Arthur Smith gjort til headcoach for Atlanta Falcons, og nu sender han altså Julio Jones den anden vej.

Dermed får Titans tiltrængt hjælp på receiver-positionen, hvor de inden har sagt farvel til Corey Davis, der er taget til New York Jets, og også har mistet tight end Jonnu Smith, der fortsætter karrieren hos New England Patriots.

Fra at positionen var en svaghed, så er kombinationen af AJ Brown og Julio Jones ubetinget NFLs mest muskuløse duo, og forhåbentligt også blandt de mest produktive.

Titans har også hentet Josh Reynolds hos Rams, og det er ikke en tosset trio, klubben kan stille med nu.

Julio Jones har grebet 60 touchdowns i sine 13 år for Falcons og nærmer sig 13.000 yards i karrieren. Han var den bedste spiller i Super Bowl LI, som Falcons tabte til New England Patriots.