Todd Bowles har forlænget sin kontrakt med Tampa Bay Buccaneers frem til 2024.

I den seneste årrække har Todd Bowles etableret sig blandt NFL’s mest aggressive, defensive koordinatorer – med succes som følge. Senest stod Bowles bag Tampa Bay Buccaneers’ mesterskabsvindende forsvar, der blitzede på 42,3 procent af de defensive spilkald og producerede sjette flest sacks i NFL.

Nu belønner Tampa Bay Buccaneers deres defensive guru med en ny treårig kontraktforlængelse. Ifølge ESPN bliver Todd Bowles endda den bedst betalte defensive koordinator i NFL med sin nye kontrakt.

Todd Bowles har tidligere stået i spidsen for New York Jets som cheftræner i perioden 2015-2018, hvor han imidlertid havde knap så meget succes med 40 nederlag i 64 kampe.

Ikke desto mindre havde både Philadelphia Eagles og Atlanta Falcons Todd Bowles på blokken som en mulig cheftræner efter 2020-sæsonen. Men til trods for flere jobsamtaler endte de to med at ansætte henholdsvis Nick Sirianni og Arthur Smith.

I den kommende sæson råder Todd Bowles over de samme 11 startende forsvarsspillere, som tillod syvende færrest point i NFL. Dertil har både Shaquil Barrett og Lavonte David forlænget deres kontrakter med Buccaneers tidligere på året.