Efter at have siddet over i første spillerunde pga orkanen Irma, var Tampa Bay klar til at tage hul på dette års footballsæson. Det blev til en hjemmebane mod et Chicago Bears-mandskab, der næsten slog Atlanta Falcons i sidste uge.

Den kvalitet de viste i sidste uge var dog langt væk i dag. Det blev til en regulær afklapsning, da Buccaneers let vandt. Hjemmesejren blev på hele 29-7 i en kamp uden de helt store højdepunkter.
Det var også en tilbagevenden for Bears-quarterback Mike Glennon, der spillede fire år for Tampa Bay. Det blev dog ikke nogen lykkelig retur for Glennon, der på første drive kastede en interception. Det betød også, at udeholdet fra Chicago ikke fik sat point på tavlen i 1. quarter, der endte 10-0 til Tampa. Kampen første touchdown blev scoret af stjernereceiver Mike Evans, der med super lækre fødder beviste, hvorfor han er en af ligaens bedste.

Glennon og Bears var dog ikke færdig med at smide bolde væk. En dum fumble fra den lovende rookie, Tarik Cohen, førte til Tampas første touchdown. En fumble fra Mike Glennon på et sack af Noah Spence førte til det andet.
https://twitter.com/TBBuccaneers/status/909474530686627840.
Den næste scoring var ikke langt væk, her var det endnu engang en Glennon-turnover, der skabte touchdownet.  Buccaneers var foran 26-0 ved pausen uden at have set specielt farlige ud. Angrebet havde vist fine takter, men det var i højere grad Bears, der var godt i gang med at slå sig selv.

Der var ikke megen forbedring at spore for udeholdet i anden halvleg. Bears holdt sig fra de dumme turnovers, men der var stadig plads til et væld af andre dumme fejl. Tampas forsvar lukkede helt ned for de to dygtige runningbacks, Jordan Howard og Tarik Cohen. Luftarsenalet med Mike Glennon i spidsen var på ingen måde i stand til nogensinde at true hjemmeholdet.


Udeholdet fra Chicago fik pyntet på resultatet til sidst og blev på overfladen reddet fra den totale ydmygelse. Det åbenlyse svar på, om Mike Glennon er svaret i Chicago kom vidst i dag. Svaret er nej.