Winston har for nyligt fået foretaget en laseroperation, der skal forbedre hans syn. Winston har gennem længere tid kæmpet med nærsynethed.

2019-sæsonen blev historisk for Jameis Winston, men desværre ikke kun på den gode måde. ‘Famous Jameis’ blev den blot ottende spillere i NFL-historien til at kaste for over 5.000 yards på en sæson (5.109), og han kastede samtidig solide 30 touchdowns.

Hans dårlige vane med at kaste bolden til det forkerte hold nåede dog nye højder, og det blev til ufattelige 30 interceptions i løbet af sæsonen. Han blev derved den første spiller til at have en ’30-30-sæson’.

Nu har den 26-årige quarterback så fået foretaget en laseroperation, der skal styrke hans syn. I den forbindelse har hans talsperson Denise White udtalt følgende:

– Jameis ville ikke udelukke nogen muligheder for at blive bedre til det spil, han elsker så højt. Han vil ikke misse nogen chance for at blive bedre. Det her er spillet, han elsker, og han ønsker at være den bedste version af sig selv. Hvis han ser en chance for at forbedre sit spil, er han villig til at tage den.

Jameis Winston har eftersigende kæmpet med nærsynethed, og det er dette, som den såkaldte LASIK-operation skal afhjælpe.

Om det betyder færre interceptions i 2020-sæsonen, må vi vente med at se.

Winstons kontrakt med Tampa Bay Buccaneers er udløbet, og han bliver derfor free agent, når free agency åbner 18. marts.

Der er dog muligt, at Tampa Bay vælger at franchisetagge Winston og give ham en ekstra chance for at bevise sit værd.