Når Philadelphia Eagles tager hul på 2020-sæsonen kan truppen vel have fået tilsluning af én af to All Pro runningbacks. Philadelphia-holdet skulle efter sigende have sat sig for (ørne)øje at indhente forstrækning til sin runningback-gruppe med LeSean McCoy, eller den tidligere Falcon, Devonta Freeman.

Mange Eagles-fans vil sikkert være særligt glade for at se Shady McCoy tilbage i midnatsgrøn. McCoy tørnede ud for Eagles i seks sæsoner, inden han til mange fans forbavselse blev tradet til Buffalo Bills i 2015. I sin tid hos Eagles i ‘the city of brotherly love’ nåede han at løbe for 6792 yards, flest af alle i Eagles historien, og scorede 54 touchdowns.

De senetse to sæsoner har Shady dog ikke præsteret nævneværdige præstationer på banen, selvom han var en del af det Kansas City Chiefs-hold, der vandt Super Bowl tidligere i år. Med sine snart 32 år kan man tvivle hvor meget han har tilbage i tanken. Før i tiden var han primært brugt som såkaldt feature back, der kunne og blev brugt på samtlige downs. Dette ligger formentlig Shadys formåen fortiden til, men da Eagles i dag benytter sig af en komité af runningbacks vil han muligvis kunne være effektiv i en mindre rolle.

Devonta Freeman, der for nyligt har floreret i medierne for sine udtalelser omkring et muligt hiatus eller karrierestop, er en anden All Pro runningback Eagles skulle være lune på. Efter to sæsoner med over 1000 yards og 11 touchdowns gjorde Atlanta Falcons Freeman til ligaens bedst runningback – som i disse kasteglade tider ofte er lidt af en dødsdom. Tre sæsoner senere, hvor særligt de to sidste var uden nyttig produktion, fyrede Falcons Freeman to år før hans kontraktudløb. Han er derfor en fri fugl, og Philadelphia-holdet skulle efter sigende have tilbudt ham en kontrakt i håb om, han lægger til netop i deres rede. Eagles er dog ikke alene om at forsøge at tilsutte sig Freemans ydelser. NFC-bejlerne Tampa Bay Buccaneers skulle også have sendt Freeman et kontrakudspil.

Eagles præsterede i 2019 NFL’s 11. bedste løbeangreb. I sin første sæson spillede Miles Sanders frontrollen i det potente Eagles løbespil, og det må forventes at han gør det samme i 2020. Den evt. nyinhentede RB vil derfor som udgangspunkt skulle udfylde og forbedre rollen, den nykronede delfin, Jordan Howard, har efterladt.