Den 33-årige cornerback har skrevet en etårig kontrakt med de regerende Super Bowl-mestre

Richard Sherman har igen fundet sig en arbejdsgiver.

Den tidligere Super Bowl-vinder og femdobbelte All-Pro afslørede i første episode af sit nye podcast, ‘Richard Sherman Podcast’, at han har skrevet kontrakt med Super Bowl-mestrene Tampa Bay Buccaneers. Ifølge ESPN’s Adam Schefter er der tale om en etårig kontrakt.

Beslutningen blev taget, efter at Sherman også havde haft kontakt til sine to tidligere klubber, San Francisco 49’ers og Seattle Seahawks. En salgstale fra Tom Brady og Bucs’ trænerstab fik dog overtalt cornerbacken til at vælge Tampa Bay over de to NFC-rivaler.

Richard Sherman var et varmt navn i starten af free agency, men klubberne var ikke interesserede i at møde den løn, han krævede. Da Sherman i juli blev anholdt af politiet og sigtet for spirituskørsel, forsøg på at bryde ind i sine svigerforældres hjem og slutteligt at modsætte sig anholdelse, trak klubberne deres interesse tilbage.

Derfor er det først nu – efter politisagen er afsluttet – at et hold har været villig til at skrive kontrakt med ham.

Fokuserer man på det spillemæssige giver det god mening for Tampa Bay at hente Sherman. Holdet er hårdt ramt af skader i bagkæden: Sean Murphy-Bunting fik en albueskade i første spilleuge, Jamel Dean måtte udgå med en knæskade i uge tre, og Carlton Davis er lige nu skadeslisten med mave- og muskelskader.

Selvom Sherman ikke længere kan betragtes som en ‘shutdown-cornerback’, så viste han i sidste sæson, at han stadig er en dygtig opdækningsspiller. Analysesiden Pro Football Focus havde Sherman som deres 38. højest rangerede cornerback i sidst sæson ud af 129 cornerbacks, der spillede minimum 250 defensive snaps (Sherman spillede 332).