Tampa Bay Buccaneers er åben for at forlænge aftalen med quarterback Tom Brady. Det fortæller general manager Jason Licht.

Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers var succeshistorien over dem alle i den netop overståede 2020-sæson, hvor den 43-årige quarterback var med til at føre klubben til anden Super Bowl-triumf, der samtidig var den syvende af slagsen for Brady.

Bradys kontrakt med Buccaneers udløber efter 2021-sæsonen, men nu overvejer Super Bowl-mestrene at forlænge den aftale. Og det kan allerede ske denne off season. Det fortæller general manager Jason Licht i en interview i Rich Eisen Show:

“Det så bestemt ikke ud til, at han faldt i niveau under sæsonen. Vi ser på, hvordan det går. Han (Brady, red.) spillede godt og vandt Super Bowl. Han kan lide vores organisation, vores trænere, og vi er helt sikkert glade for ham. Vi vil gerne fortsætte samarbejdet,” siger Jason Licht.

Spurgt til udsigterne for en forlængelse med Brady svarer Bucs-chefen, at “det er en mulighed.”

Læs også: Brady stikker til kritikere i video

Tom Brady står til at tjene 25 millioner dollar i 2021. Quarterbacken har flere gange sagt, at han i hvert fald gerne vil spille, til han er 45 år. Så der er sandsynligvis minimum to år tilbage i tanken for den syvdobbelte Super Bowl-vinder.