Bilproducenten Jeep blev rost for sin Super Bowl reklame, der havde musik-ikonet Bruce Springsteen som frontfigur. Nu er reklamen trukket tilbage.

Jeep-annoncen med Bruce Springsteen er fjernet fra virksomhedens hjemmeside, YouTube-kanal og andre SOME-konti, og kommer heller ikke til at blive vist i tv foreløbig.

Det sker efter reklamens hovedperson, rockstjernen Bruce Springsteen, ironisk nok er blevet anklaget for spritkørsel… i november.

Den flotte reklame på hele to minutter, der blev sendt under Super Bowl LV søndag, og blev godt modtaget af både seere og kritikere, prøver at få amerikanerne til at stå sammen igen, i stedet for at være en splittet nation efter det seneste præsidentvalg.

Men nu er reklamen hevet af plakaten igen, efter det kom frem onsdag, at Springsteen blev anholdt den 14. november i staten New Jersey, og sigtet for blandt andet spritkørsel.

Se også: Her er de bedste reklamer fra Super Bowl LV
Se også: Her er den suveræne Brady-reklame, der aldrig blev vist

Det er dog fortsat muligt, at reklamen kommer tilbage i æteren. Jeep forklarede i en pressemeddelelse, at de vil tage sagen til efterretning og “sætter vores Super Bowl-reklame på pause indtil de faktiske fakta kan fastslås”.