Den baneløber der afbrød Super Bowl LV havde lagt et stort væddemål på sig selv.

Med 5 minutter tilbage af Super Bowl LV skulle Patrick Mahomes til at snappe bolden, da han pludselig pegede på noget. Som TV-seere vidste vi ikke helt, hvad der foregik, indtil en streaker kom løbende gennem skærmen.

Den amerikanske tv-station var hurtig til at klippe væk – sådan noget må man ikke se i USA – så vi fik kun et meget kortvarigt glimt af den første streaker i 17 år.

Og faktisk viser det sig, at handlingen var både planlagt og indbringende. Den 31-årige Yuri Andrade havde smidt et stort beløb hos en bookmaker på, at der ville komme en streaker i søndagens Super Bowl, og så sørgede han selv for resten.

Det lykkedes altså angiveligt Andrade at score 374.000 dollars på sin korte optræden på grønsværen, eller hvad der svarer til ca. 2,3 millioner kr.

De danske tv-kommentatorer på TV3 kunne ikke helt huske, hvornår der sidst var en streaker på banen, men det kan vi så hjælpe dem med.

Efter pausen i Super Bowl XXXVIII mellem New England Patriots og Carolina Panthers, stod legendariske Mark Roberts pludselig midt på banen iført dommeruniform, og lavede noget der mindede om irsk folkedans, efter han smed kludene.

Gul Kluds Claus Elming kommenterede i øvrigt den Super Bowl og situationen:

Der var også masser af tilskuere på plads på Raymond James Stadium, der fangede situationen, og kommentatoren Kevin Harland leverede endnu et highlight til sin lange række af maleriske kommenteringer.

Her er tre yderligere videoer fra kampens længste spil…

1 KOMMENTAR

  1. Er det ikke lidt fake news?

    Som mange skriver på Twitter, så vil betting-firmaer normalt lave begrænsninger på den slags væddemål fordi, at de er åbne overfor ret store tab.
    Samtidigt kunne en person jo nemt have talt med nogen først om dette. Og et 50-kilos væddemål måtte da have rejst et rødt flag.

    Ellers er det jo relativt nemt at vinde den slags væddemål (bet på, at ‘nogen’ gør et eller andet, sats hele huset, og hav et par venner klar, så I har flere forsøg). Kan I bekræfte, at det her væddemål virkelig fandt sted og firmaet anerkender udbetalingen?

Comments are closed.