Det bliver to af poppens største latina-queens, der skal optræde i pausen til Super Bowl LIV i Miami til februar.

Halftime-showet til Super Bowl er noget af det største en kunstner kan få på sit CV, og uden tvivl det største publikum man nogensinde kommer i nærheden af.

De 70-80.000 tilskuere på stadion er én ting. Noget andet er de omkring 100 millioner amerikanere, der ser showet på tv, og et sted mellem en halv og en hel milliard mennesker, der kigger med på verdensplan.

NFL er i gang med sæson nummer 100, og det bliver fejret gennem hele sæsonen. Nu får den spansksprogede pop-duo lov til at afslutte ballet, når de er hovednavne til pauseshowet i udgave 54 af Super Bowl.

Om der kommer andre artister ved vi ikke endnu, men mon ikke NFL, med tanke på at det netop er sæson 100, har noget ekstra oppe i ærmet.

I første omgang er det altså columbianske Shakira og Puerto Ricanske Jennifer Lopez, der skal stå for musikken, hvilket giver god mening, da Super Bowl i år spilles i Miami, der har en stor latinamerikansk befolkning.

Datoen er også speciel, da den for det første foregår på det numeriske palindrom 02-02-2020 (der kan læses både forfra og bagfra), og samtidig er Shakiras fødselsdag.

Du husker sikkert hendes kæmpehits Hips Don’t lie med Wyclef Jean, Whenever Wherever, og Loca, som vi jo nok får at høre.

Også Jennifer Lopez med kælenavnet J. Lo har været fast inventar på hitlisterne med kendte sange som On The Floor med Pit Bull, Get Right, Jenny From the Block og den lidt ældre If You Had My Love.

Siden skandalen til Super Bowl 38, hvor Janet Jackson formastede sig til at vise noget af sit ene bryst (som formodentlig har haft uoprettelige konsekvenser for alle de børn og unge, der kiggede med) har NFL været meget påpasselig med underholdningen, men i de senere år er der igen kommet fart over feltet, og flere store navne har optrådt så som Katy Perry, Lady Gaga, Madonna, Justin Timberlake, Beyoncé, Coldplay og Bruno Mars.

Hvem der skal synge nationalsangen er stadig ikke offentliggjort. Se hele listen med performers gennem tiden her.