Vi er nået til Super Bowl, og dermed er vi tæt på afgørelsen i NFL Picks og en person er tæt på den samlede sejr. NFLming må se sit håb om sejren i Gul kluds liga smuldre, og derfor satser han nu på at rykke op på tredjepladsen.

New England Patriots måtte lade livet i AFC finalen mod Denver Broncos, og der var mange der havde satset på Brady Bunch. Derimod var det mere ventet, at Panthers ville vinde over Cardinals og snuppe den anden plads i årets Super Bowl. Men ikke en nem runde.

Ugevinderen ramte som mange andre begge kampe rigtige. Søren Kenneth Højgaard Sørensen ramte plet, og da han er bedst samlet af alle med 175 point i runden. Og det var en rigtig god uge for Søren Kenneth Højgaard Sørensen. Med sejren rykker han op på en femteplads med chance for at nå andenpladsen. Der er et lækkert produkt fra Philips på vej til ham. Andenpladsen og de 500 kroner til Danske Spil går til Mikael Franczyk. Tillykke til begge to samt de ni andre der vandt præmier.

Vi er nede på, at kun tre er i spil til førstepladsen. Og det ser rigtigt godt ud for en af dem. Christian Sejer Poulsen har hele 6303 point, og han har 60 point ned til Michael Larsen på andenpladsen og yderligere ni point ned til Karsten Poul Jørgensen. Vinderen skal findes mellem de tre, og da der er 100 point at spille om, så er intet afgjort endnu.

Det er dog afgjort, at NFLming ikke får ønsket om at vinde Gul kluds liga opfyldt. Det er ikke matematisk muligt mere, men han synes der skal være lidt at spille om i sidste runde, så nu har han sat sig et sidste mål. At slutte top tre. Det kan dog kun ske, hvis Claus rammer plet og Teis på tredjepladsen misser. Der er 30 point imellem de to. På den anden side kan Elming risikere at ende på sjettepladsen. Men det tænker han ikke over.

– Jeg ser kun opad. Altid. Så jeg går selvfølgelig benhårdt efter at slutte i top 3. Det ærgrer mig godt nok, at det ikke blev til en førsteplads i Gul klud og håneretten et helt år. Men med en tredjeplads synes jeg, at jeg slipper med æren i behold. Derfor skal jeg satse rigtigt og desværre ved jeg ikke på forhånd, hvad Teis vælger. Det er tid til Super Bowl, så det går nok uanset hvad. Selvom tredjepladsen vil lune.