NFL offentliggjorde mandag Super Bowl-logoet, som skal bruges i forbindelse med Super Bowl 59, der skal spilles i New Orleans. Og vanen tro, er der allerede begyndt at florere konspirationsteorier.

Super Bowl 56 stod mellem Bengals og Rams – her var Super Bowl-logoet orange og gult.

Super Bowl 57 stod mellem Eagles og Chiefs – har var Super Bowl-logoet grønt og rødt.

Vi har millimeter fra at få Ravens i Super Bowl, hvilket ville have fået fortsat en næsten perfekt stime, hvor Super Bowl-loget havde forudsagt de to deltagende hold i i den store finale.

Kort efter Chiefs sejr, offentliggjorde NFL logoet for den kommende Super Bowl – Super Bowl LIX (59 for os, der ikke taler latin), som skal spilles i New Orleans den 9. februar 2025.

Logoet har to primære farver som typisk afslører, hvem der kommer til at spille i Super Bowl – Med farverne in mente, er det oplagt at spekulerer i, at NFL har “planlagt”, at Packers møder Chiefs i næste års Super Bowl.

Mere kreative bud er, at den syregrønne farve måske bedre passer på Seahawks? eller er det Aaron Rodgers og Jets, der rejser sig fra asken?

Hvis Chiefs ender med at vinder Super Bowl LIX, ville de være det første hold i historien, som vinder tre mesterskaber i streg.