Så er det igen blevet søndag, og vi lader op til aftenens NFL-kampe med forslag til, hvad du kan spille på!

Men først lige et blik på, hvordan det gik i sidste uge. Her ramte vi desværre kun på 1 af 4 spilforslag, hvilket putter os i et foreløbigt minus på 18,5 kroner. Derfor har vi strammet os an, og vi agter at finde formen i den kommende spillerunde.

I denne uge gælder det klokken 19:00 kampen mellem Pittsburgh Steelers og Cincinnati Bengals  og klokken 22:25 er det så de forsvarende Super Bowl-mestre, Denver Broncos, som tager imod Indianapolis Colts.

Steelers vs. Bengals 

Forslag 1: Jesse James scorer touchdown i kampen – Odds 2,60

Okay, jeg ved, at der er en del, som taler imod dette spilforslag. Først og fremmest var Cincinnati Bengals ligaens mest effektive mandskab til at holde modstandernes tight ends ude af end zonen i 2015, hvor man blot tillod en enkelt scoring fra denne position. Yderligere har Jesse James blot 13 receptions under bæltet i sin foreløbigt korte karriere. Alligevel fornemmer jeg, at James får en betydelig rolle at spille i det kommende divisionsbrag. Jesse James, som er udset at skulle erstatte selveste Heath Miller, fik en glimrende start på sæsonen, da han greb fem bolde i sejren over Washington Redskins. Mens Bengals formåede at holde modstandernes tight ends ude af end zone i 2015, så tillod de alligevel 101 receptions til positionsgruppen i samme sæson. Jeg er derfor overbevist om, at Jesse James vil finde plads og herved udnytte Bengals’ fokus på at stoppe Antonio Brown til at sætte point på tavlen!

Forslag 2: Ben Roethlisberger bliver sacked over 2,5 gange – Odds 2,50

Dette spilforslag er i højere grad baseret på min personlige mavefornemmelse end på et statistisk belæg. Steelers-Bengals rivaliseringen er efterhånden ved at udvikle sig til en nasty én af slagsen. Dette blussede helt over i det seneste møde mellem slagsbrødrene i januar, hvor Steelers sendte Bengals ud i slutspilsmørket efter et hårdt, men klassisk AFC North, opgør. Jeg tror, at udviklingen fortsætter søndag aften, trods fraværet af Vontaze Burfict, som fortsat afsoner karantæne. Bengals må have indset, at de ikke kan begrænse Antonio Browns spil ved at spille konservativt. I stedet bør forsvarets ressourcer lægges i presset af Ben Roethlisberger, hvilket kan ryste makkerskabet. Dette bør resultere i et par sacks, og når Bengals endda har formået at sacke ”Big Ben” ni gange i de seneste tre møder, så er odds 2,50 ganske godt givet ud!

Af Nicholas Isak Jørgensen

Broncos vs. Colts

Forslag 1: Andrew Luck sackes over 2,5 gange – Odds 2.10

Sidste år førte Denver Broncos ligaen i sacks med 52 styks. De startede også godt i sidste uge, da de sackede Cam Newton tre gange. Nu møder de så Indianapolis Colts som har noget nær den dårligste offensive linje i hele NFL. Det tyder ikke godt for Andrew Luck. Da Colts’ forsvar samtidig er helt forfærdeligt, så er det ikke usandsynligt, at Luck skal svinge armen en 40-50 gange. Det giver masser af muligheder for Broncos’ skræmmende pass rush. Jeg tror Andrew Luck får utroligt mange tæsk i aften, så det er bare et fremragende odds, at det giver over 2 gange igen.

Forslag 2: C.J. Anderson scorer mindst to touchdowns i kampen – Odds 6.00

I sidste uge tillod Colts fem touchdowns i kampen mod Detroit Lions. Det mest interessante er, at fire af de fem touchdowns blev scoret af runningbacks, hvad enten det var langs jorden eller gennem luften. Hos Broncos er C.J. Anderson den klare starter på runningback, og det ligner en kamp, hvor han får masser af muligheder for at score. Han startede godt i sidste uge, hvor det også blev til 2 touchdowns. Min mavefornemmelse siger mig, at han fortsætter i aften, og så er odds 6 bare helt vildt godt. Spil det!

Af Morten Kammersgaard