Det var en knap så god dag i går, da vi kun ramte på et af vores fire forslag, men vi satser stærkt på revanche i aften.

Her på Gulklud er vi vilde med TV-odds, også selv om det ikke altid går os lige godt. Vi kommer med forslag til kampen om torsdagen, de to tidlige TV-kampe om søndagen og til kampen mandag nat. I denne uge tager Arizona Cardinals hjemme imod New York Jets.

Forslag 1: Defense eller special teams scorer touchdown – Odds 2.55

Når Jets og Cardinals møder hinanden i aften, så er det to hold, som er utroligt dårlige til at passe på bolden, der går på banen. Jets har lavet næstflest turnovers lige nu med 13, mens Cardinals med ti også ligger i bunden af den statistik.

Til gengæld har Cardinals forsvar også været gode til at tage bolden væk fra modstanderen. Hele 12 gange har de forårsaget en turnover. Det er delt flest i ligaen. Jets har derimod ikke haft den helt store succes med at få fat i bolden, når modstanderen har haft den. Kun tre gange er det lykkedes. Det er delt dårligst i ligaen med bysbørnene fra Giants.

Jeg tror nok det skal lykkes et af forsvarene at få scoret i den her kamp. Det er to angreb, som ikke kan lade være med at lave dumme turnovers, om så det gjaldt deres liv. Jeg tror på, en af de turnovers bliver returneret for et touchdown.

Forslag 2: John Brown griber over 58,5 yards – Odds 1,85

Brown startede sæsonen med at være plaget af en hjernerystelse. Det gav nogle vanskeligheder for Arizona, at de manglede deres dybe trussel i Brown. Det har stadig ikke været imponerende angrebsspil fra Arizona, men Brown og quarterback Carson Palmer er glade for hinanden.

Palmer missede sidste uges opgør mod 49ers, men er med igen i aften. Det kunne ses på Browns produktion, at det var Drew Stanton der var under center for Cardinals. Kun en bold for 11 yards blev det til. De to kampe før det med Palmer som quarterback, greb Brown for henholdsvis 70 og 110 yards. Palmer kan altså rigtig godt lide at kaste til Brown, der har grebet 16 bolde de sidste to kampe Palmer har spillet.

Nu møder de så et Jets hold, hvor kasteforsvaret har set meget skidt ud. De har tilladt 319,8 yards gennem luften i snit pr. kamp. Det er ringest i hele NFL. Der venter en utrolig god match-up for den lynhurtige Brown, og så bør han nå mindst 59 yards.