Det’ jul. Det’ cool. Og det’ kunne blive en indbringende lille juleaften.

Der spilles hele 13 kampe d. 23. december og næsten alle har indflydelse på, hvordan slutspillet kommer til at se ud.

Spilleuge 16 åbner dog allerede lørdag med to kampe, når Tennessee Titans og Washington Redskins mødes kl. 22:30 og Los Angeles Chargers møder Baltimore Ravens natten til søndag. Begge kampe er meget afgørende i forhold til, hvem der skal i slutspillet og hvordan seedningerne kommer til at se ud.

Og så kan du godt begynde at glæde dig til College Football mellem jul og nytår, når jeg er tilbage på TV2 Sport sammen med Jimmy Bøjgaard.

Money in the bank
I min ugentlige artikel får du her et bud på en kamp, der ganske enkelt ikke må kikse. Du får ikke det højeste odds, til gengæld er der hurtig forrentning af dine investerede kapital. Jeg er 14-1 i denne kategori efter 15 uger, efter Texans hev en sejr i land over Jets i søndags.

I denne uge gær jeg noget lidt usædvanligt og giver dig et tip på Minnesota Vikings. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg bløder lilla, og derfor er bange for at komme til at spille med hjertet, når det gælder Vikings.

Ikke desto mindre kan jeg ikke se dem tabe til Detroit Lions på søndag. 
Godt nok er Vikings på udebane, men med deres nyfundne løbe-angreb og et giftigt forsvar, der sackede Matthew Stafford 10 gange sidst de mødtes, bør de også vinde kampen lille juleaften.

Der er odds 1,43 på Vikings, og vil du have lidt mere i posen, så kan du spille på en sejr med mere end et touchdown til fine odds 2,10.

Kom med til Danmarks største Super Bowl Party – Køb din billet nu!

Ugens bedste bet
Raiders på udebane over Bengals var åbenbart ikke så godt et tip, som jeg havde regnet med. Dermed faldt jeg til 6-9 i sæsonen i denne kategori.

Ugens bedste bet er et væddemål, hvor jeg synes odds-setterne har vurderet forkert i den ene eller anden retning og i denne uge er Houston Texans hovednavn.

Philadelphia Eagles er stadig med i kampen om slutspilspladser, men har kniven på struben på hjemmebane. De skal ganske enkelt vinde, ellers er sæsonen forbi. De stiller til start med Nick Foles som quarterback (hvilket ikke nødvendigvis er dårligt), men har stadig ikke noget løbeangreb.

Texans har vundet 10 af de sidste 11 kampe. OK, de har haft lidt held hist og her, men uanset hvad, er det vildt imponerende. Sejr nr. 11 bliver ikke helt så nem, men jeg tror Texans større talent på begge sider af bolden afgør kampen til deres fordel.

Der er 2,25 på en sejr til Texans, og det skal du prøve. Vinder de med bare et field goal, så giver de 2,50 igen.

Ugens overraskelse
Hver uge får du et bud på en overraskelse, ofte med et odds over 3,00. I denne kategori er jeg nu nu 7-8 i sæsonen, efter Baltimore Ravens (desværre) levede op til favoritværdigheden og slog Tampa Bay Buccaneers.

I denne uge slår det klik for mig, når jeg anbefaler Buffalo Bills over… hold fast… New England Patriots.Nu sidder du helt sikkert og tænker, at jeg har drukket lidt for meget gløgg, men det er ikke helt urealistisk.

Bills har et fremragende forsvar, der sidst de mødtes i slutingen af oktober faktisk havde krammet på Brady og co. og holdt dem til 12 point langt ind i fjerde quarter. 
Dengang stillede Bills endda til start med quarterback Nathan Peterman. Søndag er det Josh Allen, der skal styre angrebet, og han kan godt skabe problemer for Patriots med sin evne til at løbe bolden selv.

Der er vanvittige odds 6,10 på en sejr til Bills og det er min julegave til dig.

Elming Specials
I samarbejde med Oddset fra Danske Spil laver jeg hver uge specials, hvor vi skruer nogle interessante spil sammen, og hvor du får lidt ekstra i posen.

Tre udesejre til Falcons, Bears og Vikings udløser odds 3,50.

En Steelers-sejr på udebane mod et Saints-mandskab, der er i minikrise giver ligeledes odds 3,50.

Tre TD-kast af både Big Ben og Big Brady giver dig odds 8,00 igen.

Og sidst men ikke mindst, touchdowns i de tre tv-kampe af Texans Demayrious Thomas, Steelers Jaylen Samuels, og Colts Marlon Mack giver odds 13 og er langt fra urealistisk.

Tanker på falderebet
Titans og Redskins scorer over 36 til odds 1,72
Chiefs til 1,77 ude over Seahawks er et flot odds
Falcons over Panthers uden Cam Newton til 1,52 skal spilles

God fornøjelse og God jul
Claus Elming